Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Astrolozi otkrivaju tajnu uporednog horoskopa: da li će Jelena i Novak Đoković zajedno dočekati starost

Autor Milica Gudzulic
Autor Milica Gudzulic

Jelena i Novak Đoković su par koji privlači pažnju gde god da se pojavi. Oni naprosto zrače pozitivnom energijom, ljubavlju... a astrolozi otkrivaju da li će ostati zajedno!

Izvor: Foto: Kurir, Instagram, Fonet, Profimedia

I Jelena i Novak Đoković su Blizanci; ova činjenica govori o tome da se poznaju od rane mladosti, tinejdžerske dobi, jer sam znak predstavlja pubertet i školske dane.

Interesantno je da je Novakova tačka Fortune (ili tačka sudbine) baš u Blizancima pa mu svakako po tom aspektu pristaje žena rođena u istom znaku, pišu Astro usluge a prenosi Kurir 13. novembra 2015. godine.

Za jednu ženu planeta Mesec je najvažnija jer upravo pokazuje koga ona traži po duši. Kako je u znaku Vage i na fiksnoj zvezdi SPICA onda možemo da protumačimo da je Jeleni negde u sudbini da bude srećna i uspešna na svim poljima a posebno omiljena u narodu. Što predstavlja i ovaj period u naredne dve godine gde će ona sigurno svojim znanjem i zdravim stavom prema životu pokazati publici, odnosno narodu koliko je moćna.

VIŠE: Šta jedinstveni aspekt Venere donosi vašem horoskopskom znaku: rizičan flert za Ovna, brak za Blizance

S druge strane, Novak ima mesec u Ribama pa njegova žena po duši mora da bude požrtvovana, da voli decu, brine o njima, domaćica, negovateljica, neko ko sedi u kući i verno ga čeka. Obično žene koje imaju Mesec u Ribama ili im je Venera u 12 polju horoskopa su žene koje žive pomalo izolovano od javnosti, nisu neko ko voli klasičan glamur.

Zapravo u Novakovom natalu to je ono što privlači njega u dubini duše. Dok njegova Venera u Biku na 5 stepenu baš kao i Venera najlepše žene ikada, bar do sada, koja se pojavila na svetu Merilin Monro daje zračenje lepotom i pre svega posebnom harizmom. U muškom horoskopu Venera predstavlja privlačnost i ljubavnice. Iako je to kod Novaka izraženo i on je ponekad meta zgodnih, lepih i popularnih žena ali Bik nije znak glamura već racionalan i razuman tip. Njega ne može preterano da osvoji takva žena koja će u prvi plan da ističe samo svoju spoljnju lepotu. Bik je znak koji pre svega traži senzibil.

Izvor: Foto: Kurir, Instagram, Fonet, Profimedia

Ona mora da bude kućevna, dobra kuvarica, povučena, zgodnjikava, pa čak i sa kojim kilogramom više (što njemu neće smetati) ali neko ko odlično barata sa novcem, finansijama, koja vodi privatan posao u njegovom odsustvu. Koliko god žena da bude u njegovom okruženju obično će ga osvajati nekim seksipilom, dobrim izgledom ali za njega je to sve površno. Novak voli požrtvovane žene, baš kao što je i njegova majka koja je prikazana upravo kroz taj njegov Mesec u Ribama ali i Mars planeta energije i borbe u znaku Raka koji predstavlja kuću, dom i porodicu i stalnu borbu da održi sve što stvori kroz zajednicu.

Jelenin Jupiter u Ribama blizu Novakovog Meseca daje bogatstvo duše... pročitajte dalje na drugoj strani teksta!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...