Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Uporedni horoskop: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dele vatrenu Veneru u astrološkoj karti

Autor Lena Sudar
Autor Lena Sudar

Ana je Škorpija a Bastijan Lav - kombinacija za koju mnogi smatraju da vodi ka neuspehu... ali njih vodi ka "sudbonosnom DA".

Izvor: Foto: Twitter

Poznata teniserka Ana Ivanović (rođena 6. novembra 1987. godine) je u horoskopu Škorpija s konjukcijom Sunca i Plutona što još više pojačava osobine ovog tajanstvenog, ali vrlo privlačnog znaka. Svojom lepotom i igrom zaintrigirala je mnoge oko sebe, pa je tako osvojila i srce nemačkog fudbalera.

Tradicionalno, Škorpija i Lav se ne bi složili, ali, u ovom slučaju postoji više dodirnih tačaka koje govore suprotno. 

VIŠE: Uporedni horoskop slavnog para kome je Saturn doneo pravu ljubav: Jovana i Željko Joksimović (FOTO)

Ana, naime, ima dosta planeta u Strelcu, a Jupiter u Ovnu, što pravi lepe trigone s "lavljim" planetama njenog dragog. Kompatilbilne vatrene Venere (njena u Strelcu, njegova u Lavu) doprinose emotivnom skladu.

Bastijan  Švajnštajger (rođen 1. avgusta 1984. godine) nije jednostavan Lav, jer ima Mars i Saturn baš u Škorpiji, pa mu je bilo potrebno dosta discipline i strpljenja da postigne ono što danas znači u fudbalskom svetu. 

Baš taj Mars i Saturn u znaku gde njegova draga ima Sunce i Pluton, ovaj par mogu dovesti u iskušenja koja se nadilaze suzdržanošću i mirom. 

VIŠE: Uporedni horoskop slavne Vage i uspešnog Lava: Lepa Brena i Boba Živojinović u ljubavi do kraja života

Verovatno su oboje već izgradili takve osobine u sebi, pa će ih samo primeniti u zahtevnijim situacijama.

Oboje principijelni i dosledni, ponekad mogu da se mimoilaze u željama, no, niz dobrih aspekata, pre svega u vatrenim znacima, mogu da ih održe na duže staze. Uz malo mudrosti.

Izvor: Ehoroskop

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...