Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP OTKRIVA MRAČNE TAJNE I PLANOVE SUDBINE: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa?

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh

Saznajte šta vam donosi ovaj horoskop na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: Foto: Shutterstock

Kineska nova godina započinje posle drugog mladog Meseca nakon zimskog solsticija. Tako ove godine počinje 16. februara i traje do 4. februara 2019. Napuštamo godinu vatrenog Petla - za kojeg su karakteristični akcija, posvećenost, napredak i ulazimo u godinu zemljanog Psa. On nam kaže da ove godine moramo da budemo tolerantni i saosećajni kako bismo održali karmičku ravnotežu i izbegli nepotrebne sukobe...

Godina velikih promena

Zemljanim Psom vlada element zemlje, jang. Ova će godina biti puna dešavanja i naglašavaće važnost univerzalnih vrednosti dijaloga i solidarnosti, koje su karakteristične za kineski znak Psa. Pas ceni direktnost i suočavanje s poteškoćama.

Mnogima će ova godina postati početna tačka novog, mirnog i srećnog razdoblja. Sebičnost, pohlepa i neznanje glavni su izvori patnje na Zemlji, a samo empatija i saradnja, društveni i kulturološki napredak mogu nam pružiti novu nadu.

Zdravlje i životne navike

Ova je godina odlična za usvajanje novih, zdravih navika i rešavanje poroka. Dobro je vreme i za veće promene - selidbu ili početak nove karijere.

Međutim, možemo očekivati razdoblja usamljenosti ili prolazne melanholije, koja s druge strane može hraniti najosetljivije i najkreativnije umove među nama. Ostalima ti trenuci mogu dovesti do poteškoća u sprovođenju životnih planova i odgađanja do sledeće godine.

Osobe čija energetska karta u kineskoj astrologiji sadrži elemente vode i drveta biće osetljivije od ostalih na specifične oscilacije 2018. godine. Ljudi kod kojih dominira element zemlje osetiće ravnotežu tokom čitave godine, a to će im pomoći da s većim samopouzdanjem i učinkovitošću organizuju privatni i poslovni život.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018. GODINE: velika sreća za Bika, ljubavne ponude za Rakove

Novac, karijera i uspeh

Znakom Psa dominira element zemlje, a slede ga elementi vatre i metala. Kreativan ciklus vatre, zemlje i metala znači da će oni koji u poslovnom smislu izaberu iskrenost i pravdu sa lakoćom zaraditi novac. Firme koje se brinu za dobrobit i zdravlje, koje se bave recikliranjem i obnovljivim izvorima energije, biće nagrađene povećanim prihodima.

Poželjno je pokazati solidarnost i plemenitost kako bi se plemenita i snažna pravednost zemljanog Psa pretvorila u materijalno i duhovno bogatstvo.

Za razliku od ekscentričnog vatrenog Petla, koji je vladao prethodnom godinom, zemljani Pas ne odobrava nepotrebno rasipanje i trošenje. Uspeh u 2018. godini, kako u ljubavi tako i na poslovnom planu, najviše zavisi od kvalitetne međuljudske komunikacije i nesebičnosti i velikodušnosti.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak kineskog horoskopa vezan za ljubav i porodicu i društvo! 

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...