Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VODOLIJI ZA VAŠ ZNAK: pred Škorpijom sudar svetova, Vodolija iznenađuje i sebe i druge

Ovako izazovan i intenzivan pun Mesec može se dobro iskoristiti jer ovo je moćno vreme za manifestovanje ako znate da upotrebite energiju koju donosi!

Izvor: LepaiSrecna

Horoskop naglašava da su prava veza i povezanost glavne teme punog Meseca u Vodoliji, koji odražava svetlost Sunca u Lavu, a događa se 3. septembra 2020. godine.

On govori o kretanju izvan stvari koje u našim životima podstiču odvojenost i o podizanju na viši nivo, koja traži povezanost, odnos pun ljubavi sa neizmernom raznolikošću života.

Kao fiksni znak, Vodolija je sklona da pristupa životu više iz glave nego iz srca. A ponekad je ta sposobnost odvajanja od svojih osećaja pravi dar. Kada "zumiramo" da bismo videli širu sliku, često donosimo bolje odluke – i za sebe, i za veće dobro.

Ali nevolja sa punim Mesecom u Vodoliji jeste ta da ljudsko ponašanje i emocije nikad nisu samo logični.

Čak i ako razumemo da se svet ne okreće oko nas, deo nas i dalje oseća potrebu za tim (barem na neko vreme) – a sa Suncem u Lavu tu je čežnju nemoguće ignorisati. Polarnost Vodolije i Lava odnosi se na integrisanje svog identiteta u kolektiv.

Ono što ovaj pun Mesec čini izazovnim jeste to što su u kvadratu sa Uranom u Biku i Mesec i Sunce, pa je moguć snažan otpor.

Obrasci ponašanja toliko su duboko i čvrsto ukorenjeni da će biti potreban veliki napor, možda čak i čudo, da se napokon razbije taj krug.

Uran je (uz Saturn) vladar Vodolije, a njegov je moto "očekujte neočekivano". I tako, Uran je nepredvidiv, Vodolija voli da krši pravila, a Lav i Sunce biće viđeni – ta kombinacija ovaj pun Mesec čini naročitim i mogla bi doneti dramatična iznenađenja, ali i uznemirenost.

Ipak, jasno je da se nešto mora promeniti. Usklađivanjem sa silama promene, umesto da im se opiremo, stičemo moć usmeravanja Uranove, ponekad haotične energije, na mnogo svrsishodnije, pozitivne načine.

Drugi vladar Vodolije, Saturn, u opoziciji je sa Merkurom u Raku i daje nam zadatak da ustanovimo da li je ono na što treba usmeriti svoj fokus neki lični ili pak politički problem.

Iz vida se pritom ne sme ispustiti kvadrat između Jupitera u Jarcu i Marsa u Ovnu, koji podseća da ne treba srljati jer se taj proces ne može požurivati i da dobre stvari dolaze onima koji znaju čekati i, još važnije, koji u međuvremenu rade u korist njihova ostvarenja.

Osveštavanje toga što treba menjati moglo bi biti iznenadno, ali promene koje će ono nadahnuti neće se postići preko noći jer Mesec, Sunce i Uran u fiksnim su znakovima.

Ali i ovako izazovan i intenzivan pun Mesec može se dobro iskoristiti jer ovo je moćno vreme za manifestovanje ako znate da upotrebite energiju koju donosi.

Pre svega, isključite na neko vreme svoje uređaje – i isključite se, odmaknite se od haotičnog sveta i jednostavno budite, odmorite se, opustite, duboko dišite.

Potom umirite svoj um: nađite mirno i tiho mesto na kojem možete biti sami. Nežno dišite kroz nos i izdišite kroz usta. Udišite uz afirmaciju da u vaše telo ulazi mir, a izdišite uz afirmaciju da vaše telo napuštaju strah, brige i loše misli.

Time ćete u svoj život pozvati mir i spokoj – nešto što je svima nama itekako potrebno u ovoj izazovnoj godini.

Ovan

Vama nije važno sa kim s družite: kad god se ohrabruje individualnost, vi savršeno pristajete u to! Ipak, za vreme ovog punog Meseca čak i prijateljstva najslobodnijeg duha mogli biste osećati kao sputavajuća.

Budite sigurni da ostavljate dovoljno prostora za ostale.

Bik

Radite li dugo na ostvarenju nečega, može se dogoditi da zaboravite što je izvorno bio vaš cilj. Ovaj pun Mesec će vam pomoći da ponovo dobijete perspektivu, ali neće vam obnoviti motivaciju.

Ali "lažni uvidi do ostvarenja" više ne pale, zato morate naći nešto čime ćete se baviti sa srcem i dušom.

Blizanci

Ovaj će pun Mesec pobuditi zahvalnost (možda i malo nostalgije) za sva vaša eklektična iskustva. Ali mogli biste osećati i da ste pomalo zapeli.

Za sada morate na najbolji način iskoristiti trenutne okolnosti tako da dajete najviše od sebe bez obzira na to gde se našli.

Rak

Vetrove promena sada osećaju svi, ali dok se neki lakše savijaju kako vetar duva, vama bi moglo biti teže nositi se sa tim. U vreme ovog punog Meseca nemojte se plašiti da zatražite podršku drugih ljudi ili se osloniti na nju.

Lav

Svetla životne pozornice nisu vam strana, ali tokom ovog punog Meseca mogli biste privući neželjenu pažnju. Način na koji vas sada vide drugi u sukobu je s vama najprijatnijom slikom o sebi.

Da li bi to mogla biti prilika da otkrijete svoju skrivenu stranu?

Devica

Timski rad ostvaruje rad iz snova! A za ovog punog Meseca kolektivni "san" na kojem radite blizu je da postane stvarnost. Ipak, završne radove mogle bi vam poremetiti iznenadne promene.

Ali neka vas to ne zabrinjava – sve je to deo procesa.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije