Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2019: Devici pomažu sve planete Zodijaka, Blizanci u naletu nove energije

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Dnevni horoskop najavljuje moguća prevelika očekivanja! Vratite se u realnost.

Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 5. decembar 2019. godine obeležiće talasi nove energije, evo kako je najbolje da je upotrebite!

OVAN

Umesto da stvari radite na isti način, pustite maštu da vas vodi u prvoj polovini dana, dragi Ovnovi, jer vas to može odvesti na predivno novo mesto.

Vaše želje su trenutno neobične, a vaše sanjivo stanje može vam poslužiti kao ugodno skretanje sa dnevne rutine.

Sanjarenje može ponekad biti zaista produktivno. Naravno, to važi samo ako to možete učiniti na primeren i siguran način.

Današnja energija podržava oslobađanje loših navika i zaborav prošlih razočaranja. Mesec koji danas uđe u vaš znak pomaže vam da vratite fokus na sebe! Dali ste mnogo sebe, što je bilo korisno, ali sada vam treba neko dragoceno „vreme za uživanje sa samim sobom“.

Danas i sutra vas svi nekako više zapažaju, pa verovatno sledi i i neko priznanje - biće to dobar podsticaj za vašu ambiciju i posvećenost.

BIK

Fokus je danas na deljenju i interakciji, dragi Bikovi, nema loših reči i osećanja, dan donosi i zabavu i igru i saradnju.

Mesec nastavlja svoj tranzit kroz vašu jedanaestu kuću, što se smatra prilično srećnim, srećnim sektorom, delom i zato što omogućava dovoljno odvojenosti na emotivnom nivou da zaista uživate.

Mesec kasnije ulazi u vaš sektor privatnosti i to je signal da pojednostavite svoje obaveze.

Pokušajte da ne prihvatate nemoguće zamisli i ideje, jer se tome skloni. Ipak, kad se kasnije probudi i i vaša pragmatična strana, shvatićete da to nije dobro.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...