Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: težak aspekt Meseca donosi napetost!

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 26. mart najavljuje da Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom, Plutonom i Marsom, ulazi u znak Bika i pravi kvadrat sa Saturnom!

Budite pažljivi sa novcem i izbegavajte da ulazite u troškove koji su realno nepotrebni u ovom trenutku. U protivnom rizikujete da uđete u minus na računu.

Osećaćete se pritisnuti brigama, umorno i pomalo depresivno. Koncentracija će vam biti oslabljena.

Potrebno vam je više kretanja i aktivnosti kako biste izašli iz letargičnog stanja i padova raspoloženja koja će vas obuzimati.

Povezane vesti

Izbegavajte da se bavite nečim što od vas zahteva ulaganje velikih napora i što je povezano sa poslovima velikog obima i od dugoročne važnosti. Nećete moći da adekvatno reagujete na ono na šta ćete nailaziti u ostvarivanju današnjih planova.

Na emotivnom polju ćete osećati nezadovoljstvo jer će vam nedostajati pažnja i toplina osećanja. To će u vama stvarati osećanje praznine.

Niti ćete biti u stanju da pružite iskrena osećanja drugima niti da primite nečiju emotivnu toplinu. To je prolazno ali moglo bi da potraje do popodnevnih sati i da vas čini napetim.

Izbegavajte nesuglasice u bliskim odnosima. Bićete skloni sitničavosti u vezi s tim ko koliko pruža i prima u odnosima, što će dovoditi do napetih situacija.

Astrolog: Igor Pavluković

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...