Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

SUNCE U ZNAKU BLIZANACA - 20. MAJ 2020: sad je trenutak, evo koju šansu treba da iskoristite!

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop najavljuje početak vladavine Blizanaca: Sunce ulazi u znak Blizanaca 20. maja 2020. godine!

Ovo je vreme da se probudimo iz pomalo usporene energije Bika. Blizanac predstvalja mladost, igru i lakoću u komunikacijci tako da pod tranzitnim Suncem u ovom znaku budimo želju za razmrdavanjem na svim poljima.

Počinje vladavina znaka duhovitosti i učenja! Imamo odlične šanse da prikupimo sve potrebne informacije koje će nam kasnije biti od koristi.

Ako ste prethodni mesec proveli u nekoj umirujućoj izolaciji vreme je da izađete napolje i oživite svoj društveni život. Nikome ne škodi malo priče i razmene ideja.

Blizanac je fenomenalan posrednik kada su u pitanju spajanje ljudi i poslovnih kontakata. Iskoristite ovo vreme da nekome izađete u susret, jer ko zna, možda baš taj spoj vama donese nešto.

Komunikacija je najbolja blizanačka osobina. Razvijajte je s nekim s kim je do sada bila nemoguća.

Izazivajte sebe i druge. Trudite se svakoga dana da imate momente dečje zabave, probudite mladalačku energiju u sebi i kroz nju doživite opuštanje.

Zapisujte sve svoje misli, planove i koncepte.

Nosite notes ili aktivirajte „memo“ u telefonu jer se iz jedne ideje javljaju tri.

Ne propuštajte da pročitate nešto novo, bilo da je knjiga ili neki članak na internetu. Blizanac je radoznao, a ta radoznalost može da vas odvede do nekih odgovora koje dugo čekate.

Blizanac je znak dvojnosti ali nekada ima i treće rešenje.

Ukoliko morate da rizikujete u ovom periodu napravite nekoliko planova koji potencijalno mogu da vas izvuku iz neprijatne situacije. Jedna od boljih osobina Blizanca je duhovitost te Sunce u ovom znaku ima potencijal zabavljača koji ume da nasmeje i najtužnijeg.

Izvor: Svet poznatih

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...