Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

HOROSKOP ZA VIKEND DO 25. MAJA 2020: evo kad je najbolje vreme za iskren razgovor!

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za vikend najavljuje snažno dejstvo mladog Meseca, ali i druge važne aspekte!

Petak 22. maj 2020. godine je veoma aktivan dan budući da nas očekuju čak tri planetarna aspekta.

Merkur će napraviti konjunkciju sa Venerom što će nas učiniti nasmejanim i bezbrižnim – ovaj aspekt nam pruža priliku za ljubavni susret, potencijalno sa osobama iz prošlosti, jer je Venera retrogradna.

Budi se bliskost u odnosima i lako dolazimo do zajedničkih rešenja. Iskoristite ovaj aspekt da se zabavite, plešite, napišete ljubavne stihove ili izjavite nekome ljubav.

Istog dana Sunce će napraviti trigon sa Saturnom.

Ovaj aspekt nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili.

Iz tog razloga, važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom.

Ne zamarajte previše telo i osetite njegove potrebe.

Povezane vesti

Ovaj aspekt nudi mogućnost napretka, pogotovo na poslovnom planu, priznanje, zasluge i govori nam da se trud uvek na kraju isplati.

Večito preplitanje “svetla i tame” i život obojen kontrastima podstiču nas da putem određenih izazova, svakodnevno postajemo najbolja verzija sebe.

U petak će i Merkur napraviti kvadrat sa Neptunom - Merkur predstavlja levu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju, pa je potrebno da danas dopustimo svojoj intuiciji da dođe do izražaja.

Da bismo bili protočan kanal koji je u mogućnosti da rezonuje određene poruke ovoga dana, preduslov je da smo odmorili svoje telo i omogućili sebi da budemo prisutni i u stanju mira.

Pre nego što donesete neku odluku, oslušnite da li je ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše.

Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorijentisanim ukoliko nismo dovoljno „prisutni u telu“, što znači da je rešenje u uzemljenju, putem fizičkih aktivnosti, kako bi mogli da držimo fokus i mentalno ne lutamo.

Ovaj aspekt možete iskoristiti da budete kreativno produktivni, s obzirom na to da donosi pregršt inspirativnih misli i ideja.

Pokušajte da vizuelno osetite i pojmite stvari oko vas jer se tako mogu izroditi fenomenalna dela!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...