Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

HOROSKOP - ŠTA POMRAČENJE PUNOG MESECA DONOSI VAŠEM HOROSKOPSKOM: Jarac doživljava iznenadnu sreću,  Vodoliji preti gubitak (5. jul 2020. godine)

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za pun Mesec i pomračenje u Jarcu 5. jula 2020. godine najavljuje nervozu, napetosti, konfuzije i razne vidove nesigurnosti.

Kako je Sunce u Raku, ovo se može odnositi na porodicu, kuću, pkarijeru, probleme sa šefovima, roditeljima, autoritetima.

Pojedine osobe mogu iznenada da odluče da se odsele ili da se od nekuda vrate kući. Ovaj uticaj se može osećati čak i dva-tri dana pre pomračenja, ali i posle njega. Preporuka je da u ovim danima ne donosite bitne odluke i ne potpisujete bilo kakve ugovore jer je Merkur retrogradan do 12 jula 2020. godine.

Pojedine osobe će raditi "pod moranje", a što se mora nije ni teško pa se ne nervirajte.

Kada je posao u pitanju, mogu se dešavati neke neprijatne stvari što vas ne treba mnogo da pogađa.

Ovo pomračenje može najviše pogoditi osobe na položaju koje žele da se istaknu, ili doneti problem sa jednim dominantnim roditeljem, dok pojedine osobe baš u ovom periodu mogu imati iznenadne povoljnosti.

Mesec će praviti trigon sa Uranom što nam može dati preduzimljivost i iznenadne finansiske i poslovne vizije.

Zatim će Mesec praviti sekstil sa Neptunom pa možemo imati dobru intuiciju, ali i veliku preosetljivost na okolinu pa bi bilo najbolje da se odmorite i relaksirate.

KAKO ĆE POMRAČENJE I PUN MESEC UTICATI NA POJEDINAČNE ZNAKE

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se ovo pomračenje dešava u vašoj desetoj kući pa možete imati nekih problema i brigu  kada je karijera u pitanju. Moguće je da vi niste inicijator problema ali će se ipak i vas ticati.

Pojedini Ovnovi mogu imati problema u porodici, sa decom ili roditeljem pa kako je Mars kod vas onda treba konstruktivno kanalisati ogromnu energiju.

BIK

Dragi Bikovi, vama se ovo pomračenje dešava u vašem devetom polju inostranstva, filozofije, religije što kod vas može pokrenuti interesovanje za te oblasti.

Pojedini Bikovi koji imaju sudske sporove doživeće neizvesnost i napetost do kraja a ipak će biti u vašu korist rešeno.

Mogući su strahovi za budućnost i ako imate braću ili sestre, vi nastojte da im pomognete. Ne donosite bitne odluke.

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...