Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

HOROSKOP ZA VIKEND DO 12. OKTOBRA 2020: evo kada stiže luda ljubavna avantura

Izvor: Shutterstock

Horoskop za vikend najavljuje opoziciju Meseca sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu!

Pred nama su dva divna dana koja bi trebalo da posvetimo svojoj porodici i sebi. Budite nežni roditelji svojoj deci i brižni prema roditeljima.

Da će mnogi osetiti jake emocije u petak, 9. oktobra 2020. godine govori nam sekstil koji će Mesec praviti sa Venerom. Ono što u ovom danu imamo kao izazov je egzaktan kvadrat retrogradnog Marsa u Ovnu i Plutona u Jarcu.

Astro

Ove dve nesvesne energije mogu da probude kod nekoga nelagodu, strah ili neku neudobnu emociju. Zato, ako osetite neku negativnu emociju ili misao, samo budite svesni da niste ni vaše misli, niti vaša osećanja, već ste jedna božanska kreacija, koja može da bira šta će misliti, raditi i osećati.

Svakako u svetlu Marsa koji govori o akciji, one treba da su čiste i ispravne, jer ako nisu onda lako dolazite u situaciju sukoba i rasprava. Ovo je aspekt koji dovodi do jake ljubomore i besa. Zato budite budni i obratite pažnju na ono što radite i govorite.

Kako je to aspekt koji se ne dešava često on utoliko ima duži efekat. Upravo na to nam ukazuju mnogobrojni aspekti koje će Mesec praviti u subotu kroz opozicije sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...