Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

HOROSKOP ZA SUDBINSKI MLAD MESEC OD 16. OKTOBRA 2020: evo čega treba da se čuvate

Izvor: Shutterstock

Mlad Mesec u znaku Vage od 16. oktobra 2020. godine kreira našu sudbinu!

Nastaju nove okolnosti, dolazimo u nezavidan položaj, pogoršava se komunikacija. Energija ovog mladog Meseca događa se i kada je Merkur u retrogradnoj fazi, pa nam horoskop najavljuje dodatna iskušenja...

Astrološki je ovaj mlad Mesec pozicioniran na 23 stepenu Vage, znaku koji predstavlja naše odnose sa drugima, a očekujemo ga u 21 sat i 32 minuta.

Pročitajte i ovo:

Budući da je mlad Mesec simbol kraja, završetka i zatvaranja jednog poglavlja, u narednim je sedmicama dobro razmotriti što se odvija na polju naših odnosa. Kako tu možemo neke okolnosti bolje shvatiti, okončati, poboljšati, možda i postaviti nove, zdravije temelje…

Ali da bi to bilo moguće od nečeg možda trebamo odustati, od neke ideje, uverenja, potrebe. Nekad sami sebe blokiramo u ostvarenju zacrtanih planova. Razlog tome može biti to što ne znamo tačno što želimo (iako mislimo da znamo), ili je neko uverenje prejako (unutrašnji grč) ili pak postoji strah kojeg nismo sami sebi spremni priznati.

Ovaj mlad Mesec odvija se pod vrlo napetim aspektima, nasuprot stoji retrogradni Mars u Ovnu, te Saturn i Pluton u Jarcu. Nešto se zaoštrava da bi se konačno razrešilo.

Strahovi izlaze na površinu.

Karma se odrađuje, kroz neke lekcije i iskustva je potrebno proći jer su bitni za naš rast.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...