Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

BUDITE SPREMNI! SUPER MLAD MESEC DOLAZI POSLE TEŠKE TAME: horoskop najavljuje raskide

Izvor: Shutterstock

Horoskop najavljuje težak završetak već ionako teške nedelje.

Dok na nebu ne vidimo mladMesec u obliku srpa, bićemo svedoci energije Tamnog Meseca - očekuju nas izazovni aspekti i mnoge stvari će se zauvek okončati!

U petak, 16. oktobra 2020. godine, očekuje nas TamniMesec u Vagi u 21:30 časova. Noć Tamnog Meseca je ona noć kada Mesec nije vidljiv na nebu, kada se, gledano sa Zemlje, nalazi u konjunkciji sa Suncem. Nakon Tamnog Meseca, treba proći neko vreme (dan ili dva) da se na nebu počne nazirati Mesečev srp koji nazivamo mlad Mesec.

Astro zanimljivosti

Svaki Tamni Mesec je period povlačenja u samog sebe, tvrde astrolozi, u unutrašnji svet, a retrogradni Merkur još više pojačava ovo pronicanje u sebe. Kad Mesec pada uopšteno nije dobro započinjati ništa novo, a to pogotovo vredi za Tamni Mesec. To je period kada se dovršavaju i zatvaraju stvari.

Ovaj Tamni Mesec je na polju Vage, što znači da možemo razrešiti i otpustiti neki međuljudski odnos, najbolje partnerski, ali i svaki drugi. Takođe i okončati neki spor.

Možemo na parče papira napisati šta želimo okončati, a potom papir sa namerom zapaliti ili pustiti sveću da izgori do kraja. Ali ako raskidamo neki međuljudski odnos onda druga osoba mora biti ostavljena u miru i blagoslovu.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...