Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEŠKA ASTRO ENERGIJA

HOROSKOP ZA VIKEND DO 20. OKTOBRA 2020: Evo koji dan donosi NAJTEŽA nerazumevanja

U teškoj nedelji, u kojoj Merkur kreće retrogradno, a na kraju dolazi mlad Mesec, vikend će biti posebno izazovan.

Izvor: Shutterstock

Horoskop za vikend obeležiće energija mladog Meseca, kao i kvadrat Meseca i Sunca sa Saturnom.

Petak 16. oktobar 2020. godine je rezervisan za novi početak i mlad Mesec u Vagi. Ovo je duboki izdah naše planete, a i mi bi trebalo da duboko izdahnemo sve ono što više ne radi za naše dobro.

Otpustiti svaki višak koji nas koči i usporava.

Anđeo koji vlada ovom pentadom od 20-25 stepena Vage je HAHAHEL, a njegova priroda se izražava kroz ostvarenje misije. On nas uvodi u stanje duhovnosti, u prevazilaženje sebe.

Povezane vesti

Kako je Saturn upravo egzaltiran u ovoj pentadi na 20° Vage, vidimo koliko je ovaj mlad Mesec kao poziv da se okrenemo duhovnom učenju i radu na sebi.

Ovaj Anđeo daje dobru inspiraciju, religiozni duh i veliku ljubav prema drugima i mogućnost da prezaviđemo svoj mali ego. HAHAHEL pomaže svim osobama koje osećaju da imaju misiju koja prevazilazi njihove “male živote” i spremni su da urade nešto veliko za svoj kolektiv kada dobijaju energiju, inspiraciju i dobro zdravlje, kako bi mogli da ispune svoju misiju!

U subotu 17. i nedelju 18. oktobra, oba svetla, Mesec i Sunce su u kvadratu sa jakim Saturnom.

To može da ukaže na neko nerazumevanje sa roditeljima ili osobom koja je za nas autoritet.

To je površna manifestacija, dublje značenje ovih aspekta se nadovezuje na priču mladog Meseca i Anđela HAHAHEL-a. Mnoge osobe će osetiti sa ovim mladim Mesecom da je potrebno da otpuste i završe neke neudobne odnose koji se dugo vuku kroz život, ali ne nalaze dovoljno snage da to urade.

Ta energija teških odnosa ih sve više umanjuje, blokira i uvodi u stanje bolesti. Naša Duša je rođena da bi živela svoja čuda koja želi, a onda naiđe na hiljade blokada koje je udalje od njenih želja i svrhe zbog koje se ponovo inkarnirala.

Tako ona vremenom sve više pati. Saturn je zato tu da nas na to podseti kroz periode kriza, depresije i težine…

On je tu da nas podseti na stare zavete naše Duše i njene prave potrebe, zbog koje je i došla u ovaj svet! Ako vas u narednom periodu neko napusti to je svakako dobro za vas, jer taj neko vas verovatno nije ni zasluživao!

Tekst: Snežana Knežević

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

ASTRO PROGNOZE ZA VAS

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...