Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VAGI: rađaju se uzvišene ljubavi

Izvor: Shutterstock

Mlad Mesec predstavlja novi početak! Period kada posadimo seme nade i očekujemo da se razvije i rodi predivne plodove do novog lunarnog ciklusa, odnosno punog Mesec u istom znaku Zodijaka.

Danas, 16. oktobra, očekuje nas energija mladog Meseca u znaku Vage, a sledeći pun Mesec u Vagi imaćemo tek 28. marta 2021. godine. Ono što danas zamislimo, "posadimo" ili započnemo moguće je da će najviše uspeha doneti u narednih 6 meseci.

ASTRO PROGNOZE

Vaga je znak koji simbolizuje balans i pravdu, ali i romantičnu stranu života i ljubav, zbog svoje vladarke Venere.

Kada je mlad Mesec u Vagi očekuje nas novi početak i svež start - nešto novo i uzbudljivo što će nas napokon odvesti do životne ravnoteže. Ali, pre toga moramo uvideti kakvi sve disbalansi postoje u našem životu, naročito na polju ljubavi.

Mlad Mesec u Vagi stavlja fokus na emotivneodnose i romantične veze. Sada imamo priliku da vidimo širu sliku i uvidimo propuste na polju ljubavi.

U 2020. godini svedoci smo mnogih promena. Selidbe, nove romantične veze, završetak ljubavnih veza, karijere se kreću u drugačijem pravcu nego što smo mislili - svi ovi izazovi i promene imaju za nas jedan zadatak: Živite u skladu sa svojom autentuičnom prirodom i istinom.

U periodu mladog Meseca u ljubavi se događa jedna važna stvar, naročito za slobodne znakove Zodijaka - rađaju se uzvišeneljubavi.

Ova ljubav se predstavlja kao spoj dve srodneduše. To je susret koji nam je predodređen i pre nego što se dogodio i donosi sa sobom, osim ljubavnog zanosa, i veliku svrhu.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...