Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

MALI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU 2019: Ovan postiže ciljeve, Vagi promena donosi uspeh

Autor Ivana Martic
Autor Ivana Martic

Saznajte šta astrolozi prediđaju za svaki znak do kraja 2019!

Izvor: Foto: Profimedia

Horoskop za drugu polovinu 2019. godine - hoće li vas zvezde voditi lepim, mirnim putem ili onim malo izazovnijim!

Ovan

Od sada, godina će biti sjajna. Čeka vas divno razdoblje. Znate koji su vaši ciljevi i sada, možete ići napred i sve ćete ih postići.

Bik

2019. možda neće biti previše prijatna za vas. To vas može frustrirati. Prihvatite savet vama bliskih ljudi. Oni mogu da imaju značajan uticaj na vaš život.

Povezane vesti

Blizanci

Čeka vas mnogo prepreka. Ne brinite i nemojte misliti da ništa ne možete da savladate. Vi samo morate da kontrolišete svoje emocije i da znate igru ​​koju igrate. Znate koji korak treba preduzeti da biste išli u pravom smeru.

Rak

Najbolje tek dolazi, ali morate da napravite izbor. Jeste li spremni na žrtvu koju je potrebno podneti? Možda morate prekinuti sa starim prijateljstvom ako je postalo otrovno, piše Conscious reminder. Odlučite sami.

Lav

Finansije će biti vaš glavni fokus tokom ove godine. Neki dugovi su razrešeni i budžet će porasti. Nemojte odustati od teškog rada – doneće vam ogromne koristi.

Devica

Ostatak ove godine doneće vam spoznaju da treba da budete zahvalni. Verujete da su vam podeljene loše karte, ali sada ćete shvatiti da je sve to bilo u redu. Cenićete svoj život i pokazaćete ljubav prema ljudima koji su celo vreme stajali uz vas.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...