Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Lav - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu najavljuju Lavovima mogućnost da ove godine povuku svoje najvažnije životne poteze!

Izvor: Foto: Shutterstock

GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZA 2020. GODINU

Detaljan godišnji horoskop za 2020. godinu - Lav!

Dinamični, moćni, impresivni, posesivni... Pošten i plemenit, preduzimljiv u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva. Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni, i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.

UVOD

Život će biti pun okreta i zaokreta u 2020. godini. Lavovi će biti ispunjeni vitalnošću i energičnošću da ove godine ostvare svoje snove. Ali takođe će biti razboriti i znaće kada treba povući crtu. Bićete otvoreni za isprobavanje nove hrane, nove vežbe za vašu kondiciju i nove veze. Promena posla ili novi posao mogu vas dosta zanimati.

Sveukupno, 2020. će biti lepa godina za Lavove. Kako zvezde predviđaju, ova 2020. godina biće godina unutrašnjeg znanja i učenja za Lavove. Većina vaših spoljašnjih radnji biće usmerena na obaveze i posvećivanje odgovornosti samom sebi kao i kroz zadovoljenje vaših najdubljih potreba.

Vaša partnerstva su i dalje vitalna i energična tokom godine i pružaju vam neverovatne mogućnosti za napredak i rast. Veći deo ovog područja je prilično izvan vaše kontrole, ali svemir vam obećava kosmičku magiju na najbolje ako se krećete kroz granice vašeg ega i nesigurnosti da biste prihvatili ono što je takvo kakvo je, a ne ono što vi mislite da bi trebalo da bude.

Povezane vesti

POSAO I KARIJERA

Zvezde vam za 2020. godinu predviđaju da ćete ove godine na poslu biti koncentrisaniji nego ikad do sad. Iako ćete se možda morati baviti većinom dosadnih kancelarijskih stvari, većim delom, vaš posao bi vam trebao biti lak. Međutim, verovatno ćete imati i više posla. Pokušajte da se sprijateljite sa svojim kolegama i nadređenima. Ovo može stvoriti stabilnost u vašem poslu i čak vam pomoći da se istaknete.

Pazite da ne napravite suprotno i stvorite sukob na vašem radnom mestu. To neće biti dobro. Lavovi će ove godine osetiti sklonost da štede svoj novac, radije nego da ga troše. Zbog toga ćete se više usredsrediti na svoj budžet i brinućete se o njemu bolje nego što ste to radili proteklih godina. Iskoristite priliku da zaradite više novca, investirajući u 2020. godini.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije

Galerije