Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Škorpija - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Detaljan godišnji horoskop za 2020. godinu najavljuje da za Škorpija ovo može biti godina za promene - treba pažljivo razmisliti o važnim odlukama, jer cela godina može biti predivna upravo zbog jedne od njih!

Izvor: Foto: Shutterstock

GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu - Škorpija!

Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna... Škorpija je strasna, vatrena i veoma ljubomorna. Jakih je ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagoveštaj partnerove nevere sve prekine i ode. Škorpije su pravi ljubavni virtuozi.

Jako su posesivne, tako da kad jednom raskinu vezu - partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tagaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.

UVOD

Koristite svoju pozitivnu energiju da pomognete drugima da napreduju u svojim životima. Možete izabrati šta želite da radite kao i ono šta ne želite u 2020. godini. Zato maksimalno razumno iskoristite ovu godinu.
Za vas će 2020. godina biti posebno napredna i mnogo toga što ćete požnjeti kao nagrade dolazi od vašeg napora uloženog u prošlosti.

Vaš dom će biti bitan za vas, a baš u njemu će se odigrati važni susreti.

Istaknuta su partnerstva i odnosi svih vrsta i donose vamstabilnost i pitanja koja treba da se reše. Potrebna vam je svest o vašoj unutrašnjoj snazi i motivima, i kada to primenite na vaše akcije, to vam obećava korisnu i izuzetno moćnu godinu.

POSAO I KARIJERA

Ova 2020. neće biti naročito produktivna godina za Škorpije. Verovatno će vam biti dosadno na vašem trenutnom poslu. Ovo može zahtevati promenu vaše karijere. Međutim, ovo je vrlo ozbiljna odluka i o njoj treba dobro razmisliti pre nego što se odlučite na nju. Pokušajte naći posao koji ide u skladu sa vašim veštinama i sa stvarima koje volite da radite. Nema smisla napustiti dosadan posao da biste prešli na neki koji je isto tako dosadan, ako ne i dosadniji. Pronađite svoj poziv i odgovorite na njega na najbolji mogući način.

Ova 2020. godina bi trebalo da bude prilično opuštena kada je u pitanju finansijska situacija za Škorpije. Ako imate bilo kakvih pitanja o važnim budžetskim stvarima, onda bi trebalo da razgovarate sa vašim bankarom ili finansijskim savetnikom. Budite sigurni da ćete platiti sve dugove i pokušajte da vratite novac od svakoga kome ste pozajmljivali novac u prošlosti. Otkrićete da možete biti prilično ubedljivi čak i u 2020. godini čak i tokom retrogradnog Merkura.

Karijera vam je uzela zalet u prošloj godini, a 2020. će biti slično sredinom godine kada ćete biti slobodni da se izrazite profesionalno. To može rezultirati nekom promocijom, iskorakom napred, dobrim procenama i većom produktivnošću. Rezultati vašeg marljivog rada i posvećenosti, prihvatanje lične i profesionalne odgovornosti, biće ove godine na vidiku. Možda ste skloni previše intenzivnom fokusiranju na posao, zato budite oprezni, ne gurajte se i ne budite previše agrsivni. Sredina leta i sredina jeseni su vreme kada pogotovo ne treba da se sukobljavate sa saradnicima i nadređenima.

Povezane vesti

Rano proleće 2020. godine donosi vam energiju potrebnu za privlačenje nagrada, kroz dobru žetvu onoga što ste ranije posejali. Nastavljajući obiljem kroz godinu i do samog kraja 2020. godine mogli biste dostići najvišu tačku vaše proizvodnje i prihoda tokom mnogih godina dosad. To je vreme za brigu o budućnosti.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije

Galerije