Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Jarac - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Detaljan godišnji horoskop za 2020. godinu rođenima u znaku Jarca prognozira da bi u prvim mesecima mogli ostvariti stabilnu ljubavnu vezu za kojom čeznu!

Izvor: Foto: Shutterstock

GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu - Jarac!

Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen... Jarac uvek želi ravnopravnost. Verni su i osetljivi. Vole usamljenost i ne umeju da iskažu svoja osećanja.

Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne ume da iskoristi. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

UVOD

Ova 2020. godina je godina u kojoj svoj um potpuno fokusirate i stvarate i kreirate svet u kome ste dugo želeli da živite. Ljubav i romantika će verovatno biti povoljne oblasti za napredak i dalju izgradnju u 2020. godini. Bićete direktno otvoreni sve mogućnosti koje vode ka stabilnosti i sigurnosti u ljubavi.

Deca u nekom svojstvu igraju ulogu u narednoj godini i zahtevaju od vas osećaj odgovornosti i predanosti. Takođe, obavezno pristupite i dozvolite svom unutrašnjem detetu dovoljno vremena da se igra i uživa u novim stvarima koje ste otkrili u životu.

POSAO I KARIJERA

U 2020. godini ciljevi Jarca biće jasnije definisani na radnom mestu. Vaši stari klijenti i kontakti će biti posebno korisni za vaš uspeh na poslu. Stvaranje novih klijenata i jaka veza sa vašim kolegama su, takođe, važni za vašu karijeru. Ovo će vam pomoći da se istaknete pred nadređenima i moglo bi vam doneti neku vrstu nagrade.

Povezane vesti

Jarčevi će ove 2020. godine imati poteškoća u svojim finansijama, ali takođe i mnoge mogućnosti. Ove godine ne zaboravite svoje ciljeve. Imaćete bolje razumevanje vašeg budžeta za ovu godinu. Generalno, trebalo bi da imate bolji način upravljanja vašim novcem, koji bi trebalo da vam puno pomogne u ovoj godini. Ova 2020. godina neće biti dramatična godina za vašu karijeru, nećete imati problema il ineuspeha. Vaše najbolje vreme će biti krajem godine kada će energije biti povoljne za promene i napredovanje ako odlučite da ih iskoristite.

Da biste postigli svoje ciljeve za budućnost, stvorićete neki novi savez sa nekim sredinom leta. Vaše uobičajeno odgovorno ponašanje u radu i na poslu, vaša veština za upravljanje i red, organizacija i autoritet, biće izraženi u odnosima sa drugima.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije