Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Vodolija - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Detaljni godišnji horoskop za 2020. godinu najavljuje Vodolijama profesionalni uspeh ali i trzavice na emotivnom planu!

Izvor: Foto: Shutterstock

GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu - Vodolija!

Skladnost, živahnost i sklonost ka lepoti i umetnosti... Vodolija je često baš ona osoba koju drugi ljudi ne shvataju. Ona nije misteriozna, kao na primer Škorpija, ali deluje ćudljivo.

Jedino ko može da razume promenljivu i ćudljivu Vodoliju je druga Vodolija. Promenljivo ponašanje Vodolije potiče od njenog elementa - vazduha. Naglašen intelekt, te izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka.

UVOD

Sa svom ovom energijom u vašem znaku, ova godina obećava istu vrstu energičnog, neprestano promenljivog i snažnog tona kao i prošle 2019. godina. Tu su promene, bukvalno lebde ispred vaših vrata. Ali postoje i snovi, vizije i želje, ponekad malo nebulozne a ponekad ultra jasne.

U tom smislu da ne možete kontrolisati šta se događa napolju u vašem životu, ali možete zadržati svoj integritet u uverenju ili nastojanju i možete pokazati drugima kako da ide istinski prema sebi u bilo kom vremenu.

Pustite se "niz maticu" - to je najvažnija fraza i sugestija za vas u 2020. godini. Sve se može dogoditi i u svakom trenutku može početi vaša najuzbudljivija avantura u životu. Budite spremni.

Povezane vesti

POSAO I KARIJERA

Zvezde vam u 2020. godini predviđaju da ćete verovatno uspeti u poslu. Ove godine treba više sarađivati sa kolegama. Takođe, pokušajte da ne budete impulsivni na poslu. Na poslu morate ostati odgovorni i ozbiljni, pa ćete morati da se prilagodite uslovima i ponašate se profesionalnije ako želite da napredujete u karijeri u 2020. godini.

Kada je novac u pitanju, ne brinite, imaćete dovoljno novca da platite račune i otplatite neke dugove. Trebalo bi da budete u mogućnosti da kupite skoro sve što želite. Iako je to zabavno i varljivo, potrudite se da ne podlegnete impulsima i ne upadnete u nove dugove. Nije sve u trošenju, naučite to.

Lična moć je vaša u 2020. godini kada je u pitanju posao. Imaćete malo nemira do sredine godine ali posle sve dolazi na svoje. Nesumnjivo ćete imati pionirske ideje, predlagati poboljšanja i inovacije, pronaći ćete nove načine da obavljate neke stvari i to će biti temeljni razlozi koji će obeležiti vašu karijeru i profesionalni uspeh u ovoj godini.

Jednostavno ćete sijati samopouzdanjem i sigurnošću i drugi će vas zato slediti. Međutim, to nije dobar trenutak za započinjanje nove avanture, posla ili projekta. To je vreme kada treba da požnjete ono što ste radili. Žudite za poštovanjem i napokon ćete ga imati do kraja godine.

Novac će naći put do vas u 2020. godini. Na njega se fokusirate poslednjih nekoliko godina i on vas nalazi na svaki mogući način. Imate povećanje svega: veći prihod, veću prodaju, promocije i priznanja. To je dobra godina.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...