Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Ribe ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Detaljni godišnji horoskop za 2020, godinu najavljuje dramatičan uticaj retrogradnog Merkura i retrogradnog Neptuna na Ribe!

Izvor: Foto: Shutterstock

GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za 2020. godine - Ribe!

Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak... Osobe rođene u znaku Riba su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube.

Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

UVOD

Bogatstvo koje vam je ove godine na raspolaganju jeste onaj pravi odnos koji možete uspostaviti sami sa sobom - veza koja uspostavlja vaš jedinstveni i nezavisni identitet i kako to sve možete iskoristiti upijajući i znanje i razumevanje. Ovo je godina kada treba da nađete istinu o sebi i da naučite da se radujete i uživate u tome.

Intuicija i mašta su jake i moćne u ovom periodu i nadahnjuju vas za mnoge ciljeve i projekte. Sanjate svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha jer će vam poboljšati život, pomoći će vam da i u stvarnosti plivate bolje i iskoristite obe strane života kako biste ostvarili uspeh.

Promena stiže i u ljubavi i pomaže vam da definišete svoj kurs za budućnost. Očekujte puno nove energije, novih događaja i novih emotivnih zadovoljstava koje dolaze iz tog životnog polja. Pristupite svom unutrašnjem detetu i dopustite mu da se igra. Vrlo je verovatno da ono tačno zna gde treba da se nađe na blistavom horizontu života koji je pred vama.

POSAO I KARIJERA

Rad će vas inspirisati da više napredujete ove 2020. godine. Koristite svoje prirodne veštine i talente da se istaknete na poslu. Ako vaš trenutni posao ne dozvoljava da koristite vaše veštine, znanje i talenat, 2020. bi možda mogla biti i dobra godina da pokušate naći posao u kojem ste zaista dobri. Najbolje rezultate ćete dobiti kada radite na poslu uz maksimalno uživanje i minimalni pritisak.

Ove godine se verovatno nećete mnogo fokusirati na novac, što bi moglo uzrokovati finansijske probleme u ovoj godini. Kada je reč o budžetu, bolje je razmišljati više logično nego kreativno. Dajte sve od sebe da ove godine izbegnete neozbiljne kupovine koje vam nisu potrebne.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije