Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020: slobodne Device sreću suđenoga, Vodolije stavljaju tačku na najveće probleme

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Godišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu obojiće sanjalački Neptun koji će celu godinu provesti u Ribama. Pripremite se i za promenu romantične energije kad vladarka ljubavi Venera krene retrogradno...

Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu najavljuje nam promene koje mogu da nam izmene život iz korena - evo šta koji znak u horoskopu može da očekuje u ljubavi!

OVAN

Početak godine Ovnovima donosi burna dešavanja na emotivnom planu. Bićete osetljiviji nego inače i svoje emocije ćete otkrivati na svakom koraku. Biće tu i negativnih emocija - ljubomore i posesivnosti, pa je najbolje da budete iskreni i da razgovarate sa partnerom čim problem naiđe. Jedan razgovor sve može rešiti, samo nemojte probleme gurati pod tepih.

2020. godina Ovnovima donosi mnogo lepih ljubavnih događaja. Vaša energija biće znatno izražena početkom proleća. Baš u ovom periodu, mnoge ljubavi će procvetati, pa je moguće da ćete u martu i aprilu planirati proširenje porodice ili venčanje. Osećaćete se neverovatno i to će vaš partner ceniti, i u tome će vam se pridružiti.

Jesen i zima doneće svim zauzetim Ovnovima mirne dane i ova godina završiće se kao jedno lepo putovanje. Važno je samo da imate strpljenja i razumevanja za partnera i da mu budete podrška u trenucima kada je to najpotrebnije. Slobodni Ovnovi imaće mogućnost da uplove u ozbiljnije ljubavne odnose, ali i mnoge veze koje započnu početkom ove godine, lako se mogu i završiti do kraja godine.

BIK

Početkom godine vaš ljubavni odnos i vaše emocionalno stanje proći će kroz bitnije promene. Ove promene nisu nužno negativne - možda ćete da počnete da živite sa partnerom ili nešto slično. Prvih nekoliko meseci može proći prilično glatko za vas, ali kako vreme prolazi, razlike u mišljenjima sa partnerom mogu stvoriti određenu distancu.

Period između maja i jula biće za vas posebno problematičan, pa ćete morati da budete pažljiviji. Sigurno će se uslovi poboljšati tokom avgusta i harmonija će preovladati u vašim odnosima. Prema horoskopu za 2020. godinu jedino je važno uložiti stalne napore da umanjite razlike između vas i vaših bliskih osoba.

Vaše komunikacijske veštine i razumevanje ljudi pomoći će vam da rešite bilo kakve sporove sa partnerom, što će vam dosta pomoći u periodu jeseni i zime. Kao neko ko je oduvek bio spretan u napetim situacijama, bićete u mogućnosti da svakoga usrećite kod kuće i održavate mirno okruženje. Iako ćete imati mnogo posla ove godine, potrudite se da što više vremena provodite sa partnerom.

BLIZANCI

Početkom godine, Blizancima se može dogoditi da im ništa ne ide kako su očekivali. Primetićete kako ne ide po planu, i to može da vas razočara. Moguće su česte svađe sa partnerom, pa čak i raskidi u prvih par meseci. Pokušajte da se suočite sa problemima kada ste smireni kako ne biste povređivali osećanja svog partnera.

Ali, zapamtite da će se sve uvek vratiti u normalu. Već na proleće, situacija će postati bolja i lakša. Znaćete tačno šta želite, a šta ne. Odnosi će se jasno definisati do polovine godine i onda ćete dobiti motivaciju da se borite za svoje ljubavne snove. Imajte na umu da su svi ciljevi ostvarivi, kada na njima marljivo radite.

Jesen i zima doneće Blizancima mnogo uživanja. Komunikacija je jedini ključ za rešavanje problema koji muče porodicu. Toplota i sklad su preduslovi koji se moraju održavati u kući. Slobodni Blizanci imaće priliku da poboljšaju svoj ljubavni status. Biće mnogo kraćih avantura, flerta i upoznavanja, pa je moguće da ćete se ludo zaljubiti.

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije