Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. NAJAVLJUJE BOGATSTVO ALI I STRESOVE: ovo je najvažnija prognoza za vaš horoskopski znak

Izvor: Shutterstock

Godišnji horoskop za 2021. godinu svi jedva čekaju - čini se kao da smo 2020. godinu svi otpisali.

Šta će nam ona doneti, otkrivaju astrolozi.

Ovan

Horoskop za 2021. godinu ovom znaku previđa konačno prevazilaženje lošeg raspoloženja i depresije koji će biti dominantni početkom godine, a zatim sledi period harmonične ljubavi i lepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi morate znati da ih iskoristite na najbolji način kako biste prevazišli poslovne teškoće koje će se javiti u februraru, a u martu dodatno pogoršati.

Sudbina će vam se čas smeškati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojne teškoće kroz koje ćete morati sami da prođete.

Povezane vesti

Bik

Naredna godina doneće poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vreme kada čete morati ozbiljno da povedete računa o zdravlju.

Sve važne stvari treba da rešite do sredine aprila, a plodove svog rada ubiraćete od juna. Pazite i širom otvorite oči - tokom leta suočičete sa velikom izdajom.

Blizanci

Početak godine će biti idiličan peirod za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja.

Najbolje vesti i najlepši događaji čekaju vas u septembru, kao i poboljšanje finansijske situacije. Od oktobra će vam sve ići od ruke i pratiće vas sreća šta god da uradite. Ipak, u novembru stiže razočaranje kao posledica grešaka koje ste napravili u nekom periodu života.

Rak

Za vas, 2021. godina je period dobrih dela koje ćete činiti za druge, ali i za svoju dušu. Sudbina će vas za to dobro nagraditi. U ljubavi treba da se čuvate konflikata, naročito tokom leta.

Teškoće na poslu mogu se javiti u septembru, a mogući su i sukobi sa porodicom i prijateljima. Na vama je da se potrudie da uklonite sve spoljašnje faktore koji utiču na odnose sa voljenim osobama i sve bi trebalo da bude u redu.

Lav

Za pripadnike ovog znaka ovo će biti emotivno prilično stresna godina, dok ćete na polju karijere izuzetno napredovati. Moguće je i dugo, zanimljivo putovanje. Sve probleme na poslu rešavaćete lako, ali u avgustu ćete primiti vesti koje će bitno uticati na sve planove koje ste imali.

Dva puta u toku godine (u martu i decembru) bićete savladani emocijama zbog uspomena iz prošlosti i to će biti vaš najosetljivi period. Ne dozvolite da to utiče na ostale aspekte vašeg života, jer se sve lako može okrenuti u negativnom smeru.

Devica

Početkom godine vaša kreativnost će posustati, pa tada ne bi valjalo da započinjete nove poslove. Koncentrišite se na završavanje starih. Sasvim je izvesna dobra finansijska stimulacija, zahvaljujući vašem trudu u 2020. godini.

Prva polovina godine je i period kada će se odnosi sa porodicom dodatno učvrstiti, a ako je bilo konflikata, tada će se razrešiti. U avgustu vas čeka velika, ali neodložna kupovina, pa na vreme počnite da štedite. U oktobru stižu nevolje - shvatićete da su mnoga obećanja bila prazna, zbog čega ćete se osećati nemoćno i frustrirano.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije