Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Blizanci puni dobre energije, Vaga mora da promeni ishranu

Autor Snezana Jovanovic
Autor Snezana Jovanovic

Kakve zdravstvene promene nam donose prvi jesenji dani...

Izvor: Foto: Shutterstock

Ovan

Od prvog dana oktobra 2019. godine činiće se kao da ste na fudbalskom terenu. U punoj formi! Sjajno! Šta god bilo, radi se o onom što volite. Igrajte s ekipom! Grupni sportovi odlični su iz više razloga. Na vama je da poradite na održanju svog zdravlja tako što ćete odvojiti dovoljno vremena za odmor i vežbanje kako biste održali i dalje dobru kondiciju.

Osim fizičke aktivnosti važno je da uzimate zdrave obroke i da ispravite navike spavanja kako bi održali nivo energije. Upotrebite svoju zadivljujuću energiju da pomognete ljudima koji vas okružuju. Ipak bi trebali da imate na umu da se družite s ljudima boljeg karaktera. Neka to budu oni koji bi i vama pomogli da budete bolji.

Bik

Ovog meseca imaćete neverovatno dobro zdravlje i puno energije sve do 23. oktobra 2019. godine kada su moguće manje zdravstvene poteškoće kao što je prehlada ili slabiji bolovi u trbuhu.

Moraćete  se zdravo hraniti kako bi održali otpornost tela i ispravite loše navike spavanja.  Provedite vreme na otvorenom.

Blizanci

Početkom meseca mogli bi se osećati nelagodno, razdražljivo ili frustrirano. Ono što trebate da uradite je da otpustite sve i da odete  na trčanje ili u šetnju šumom ili na plivanje. Pokrenite se i od 5. oktobra osećaćete se sjajno.

Zdravstvena situacija biće dobra ovaj mesec i imaćete puno energije. Imaćete nadalje volje za vežbanjem i održavanjem kondicije. Nemojte zaboraviti na zdravu ishranu i dobre navike spavanja. Samo uživajte ovaj mesec u najvećoj meri i iskoristite svoju energiju, jer su vam planete naklonjene.

Rak

Ne precenjujte svoje snage. Ne premeštajte sami nameštaj po kući i ne nosite bilo kakav veći teret sami. Krajnje je vreme da razmislite o svemu što ste sebi nametnuli i o tome kakvo je vaše zdravlje. Da li se previše iscrpljujete zbog drugih?

Zatražite pomoć kada vam zatreba ili stavite stvari na listu čekanja, bez osećaja krivice. Prihvatite samo one aktivnosti zbog kojih se osećate dobro. Inače, trebali biste biti prilično zadovoljni onim što se događa oko vas i to ne bi trebalo stvoriti dodatne izvore stresa. Ako vam nedostaje sna i osećate umor, odvojite vreme za sebe, za odmor!

Lav

Ulažete napore da svoj rad učinite efikasnijim, jer imate puno obaveza kod kuće i na poslu. Ali nikako ne po cenu vašeg zdravlja, zato budite oprezni. Obavezno provodite dovoljno vremena opuštajući se, dobro spavajte i redovno vežbajte.

Ako imate problema sa varenjem koji su povezani sa stresom, napravite male promene u svojoj prehrani: više povrća i manje mesa, više voća i manje slatkiša. Na iskušenju ste kada se radi o kupovini raznih stvari za vaš dom, za porodica i za kupovinu odeće.

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...