Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP ZA POSLEDNJI PUN MESEC U GODINI: ljubavni početak za Lava, Škorpija dobija pozitivan odgovor

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić
Izvor: Foto: Shutterstock

PUN MESEC U BLIZANCIMA - 12. DECEMBRA 2019. GODINE

Ovaj pun Mesec donosi mnogo informacija sa svih strana važnih i manje važnih, pa sve treba dobro poslušati da nam nešto bitno ne promakne. Ipak će pojedine osobe pronaći mesto za mir. Mnoge osobe se druže sa prijateljima i razmenjuju važne životne priče i savete. Naravno da će biti i zabave smeha i ozbiljni mudrih saveta od osoba koje poštujete i cenite.

Mesec će biti aspektovan sa Neptunom što će biti dobro za unutrašnje spoznaje,meditacije, neke novoprobuđene kreativnosti. Pojedine osobe mogu imati proročke snove ili da prime razne poruke preko snova. Ovaj pun Mesec može doneti dobre transakcije sa inostranstvom ili poslove i dogovore sa strancima. Generalno gledano, potrebno je da se malo prilagodite i strpljenjem da prevaziđete probleme ako se dogode.

Pun Mesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Potrebno je prilagoditi se i strpljenjem pobediti eventualne poteškoće. Ipak, ovo je dobro vreme za samospoznaju, meditaciju i kreativnost. Sledi prognoza po znakovima!

Stvaraju se gužve na sve stane, pristiže puno informacija, važnih i manje važnih… Treba sada biti pažljiv i dobro otvoriti uši da nam nešto bitno ne promakne.

Numerološka prognoza za decembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Pojedine osobe će, usprkos svemu, pronaći mesto za mir. Mnogi će se intenzivno družiti i razmenjivati važne životnepriče i savete. Naravno da će biti i zabave i smeha, ali i ozbiljnih saveta od osoba koje poštujete. Mesec će biti aspektovan s Neptunom što će biti dobro za samospoznaju, meditaciju i neku novoprobuđenu kreativnu zanimaciju. Pojedine osobe mogu imati proročanske snove ili će primiti razne poruke preko snova. Ovaj pun Mesec može doneti dobre transakcije s inostranstvom, odnosno kvalitetne poslove i dogovore sa strancima. Generalno gledano, potrebno je malo se prilagoditi i strpljenjem prevazići izazovne situacije i probleme.

OVAN

Vama se ovaj pun Mesec događa u trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, papira, dogovora, porodice i komšija. Budite oprezni šta pričate jer ste po prirodi brzopleti, a ovaj Mesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Poslovni pregovori su u toku i narednih dana.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u drugom polju finansija i materijalnih dobara. Moguće su vesti o novčanom dobitku ili ako ste u nekim pregovorima za prodaju ili kupovinu, možete imati težeg sagovornika. Ali ni vi niste laki i ne popuštate pa je izvesno da dođe do dogovora.

BLIZANAC

Kod vas se ovaj pun Mesec odvija u prvoj kući pa će biti javnih nastupa ili planiranja za Novu godinu. Moguća je dilema oko nekih odnosa. Ipak ne nasedajte na neke priče. Pojedini Blizanci mogu imati nekih problema sa zakonom ili kaznama u saobraćaju. Gužva i nervoza je neizbežna.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...