Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP - MERKUR U ZNAKU VODOLIJE: 3 znaka koja će imati sreće u ljubavi i zdravlju do 3. februara 2020. godine

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Kad Merkur promeni znak, čak i kad nije u retrogradnom hodu, čitavo nebo se malo zatalasa...

Izvor: Foto: Shutterstock

Merkur uvek donosi novosti, on je najbrži glasnik planeta!

Nije retrogradan ali će nam doneti važne promene, piše Lepa & Srećna.

Najbrža planeta Zodijaka ulazi 16. januara 2020. godine u znak Vodolije i sigurno je da će ova kombinacija biti prava eksplozija doživljaja.

Dok Merkur vlada komunikacijom i ekspresijom, a Vodoliji nije strana ekscentrična, pomalo intelektualizirajuća priroda, očekujte kolektivne trzavice u procesu izražavanja mišljenja, stavova i potrebe za slobodom.

Niko više ne želi status kvo, svi bi bar malo promene i pomeranja. Odmaknite se malo od same sebe i razmislite o svemu iz drugačije perspektive.

Povezane vesti

Svi ćemo u ovom periodu videti jasnije šta su prave činjenice a šta ipak samo naše emocije koje su njima izazvane. Sve će nas to dovesti do veće jasnoće i prave istine.

Najveće promene mogu da očekuju tri horoskopska znaka kojima kombinacija Merkura i Vodolije rasvetljava važna područja.

Blizanci odavno pokušavaju da pronađu najbolji način da se pozabave svojim zdravljem i konačno dolaze do pravih eksperata. Najzad će moći da do kraja povere sve svoje problem i dobiju prave odgovore koje su toliko priželjkivali.
Što je najvažnije, čitavo iskustvo na ovom polju biće veoma prijatno.

Posle svega ćete se i vi sami, dragi Blizanci, osećati nekako snažnije i ispunjeni novim znanjem. Da li je u pitanju traganje za novom dijetom, teškoće u postavljanju dijagnoze ili potraga za terapijom, tek Merkur u Vodoliji najavljuje otvaranje novog izvora infomacija koji će za vas biti dragocen.

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...