Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP - NAJVEĆE ŠANSE ZA VAŠ ZNAK - FEBRUAR 2020: Blizancima ponuda za posao, Rak može da vrati staru ljubav

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić
Izvor: Foto: Shutterstock

Astro prognoza februar 2020. godine najavljuje 6 ključnih datuma i astroloških događaja!

Merkur već od 3. ulazi u Ribe gde će biti i retrogradan od 17. februara do 10. marta pa treba dosta paziti, posebno promenjivi znaci kao što su: Ribe, Devica, Strelac i Blizanci. 

Pojedini znaci mogu imati i koristi od retrogradnog Merkura, samo da malo pripaze i budu skoncentrisani u mislima i delima. 

Venera u večernjim satima 7. februara menja znak i ulazi u Ovna što pokreće kod mnogih osoba akciju i strast pa se mnoge osobe mogu radovati Danu zaljubljenih. 

Mars menja znak 16. februara gde ulazi u Jarca i pravi trigon sa Uranom iz Bika što mnogim znacima može doneti iznenadne poslovne i finansijske prilike. Pojedine osobe mogu iznenada promeniti položaj na poslu gde im kreće mnogo bolje.

Ceo mesec Jupiter i Neptun će biti u sekstilu što je dosta dobro za duhovnost, idealogiju, umetnost, savetovanje, ekstrasenzorne sposobnosti ako ste na tom putu.

Humani pokreti se šire u svetu dok se ispoljava mistično i okultno.

Sredinom meseca Sunce i Mars će praviti sekstil što je dosta dobro da napunite baterije energetski pa možete sve postići šta ste naumili. Sa ovim aspektom se donose brze i radikalne promene, posebno kada su sport, pravda i rukovođenje u pitanju. Moguće su sportske i političke trke. Generalno gledano, ovaj mesec ima 29 dana jer je prestupna godina i može se dosta postići i uraditi u njemu.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas početak meseca kreće dosta dinamično. Mnogo vremena trošite na druge i nikako da se malo posvetite i sebi što vas može odvesti do neprijatnosti. Ako ste planirali da ulažete u poslove, onda to uradite do 17. februara dok Merkur ne krene retrogradno.

Emotivno i u porodici treba da se od sredine meseca posvetite i uradite nešto novo jer je sve prešlo u rutinu.

Vreme je da se posvetite intimi i vašem partneru. Pojedini Ovnovi koji su bili udaljeni od svoje dece sada bi trebalo da ih više posećuju, pa čak i kućnog ljubimca mazite i pazite.

Kada je zdravlje u pitanju, može biti problem sa glavoboljama i u drugoj polovini meseca sa kostima i zubima. Čuvajte se gripa i ojačajte imunitet.

Povezane vesti

BIK

Dragi Bikovi, ovo je za vas dosta nestrpljiv mesec jer iščekujete neke poslove i finansije pa će biti potrebno da se naoružate strpljenjem. Pojedini Bikovi mogu u ovom mesecu da budu u minusu ali se krediti i pozajmice ipak ne preporučuju. Oslonite se na svoju intuiciju i svoje sposobnosti.

Već od 17. februara se kod vas otvaraju poslovna vrata pa bi neka osoba mogla da vam predloži neki posao koji je honoraran. Vi odlučite da li vam se to isplati i da li ima svrhe da prihvatite.

Povoljni su aspekti pa bi to trebalo iskoristiti. Zbog jurnjave ste zapustili partnera pa bi trebalo malo vremena odvojiti za uživanje sa njim. Neki prijatelji koji su vam vrlo bliski sada mogu da budu nezadovoljni.

Kada je zdravlje u pitanju, gledajte da izbacite masnu i kaloričnu hranu, slatkiše a pojačajte unos vlakana, voća i povrća.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas ovaj mesec je dosta aktivan pa je moguć i veći priliv novca, posebno ako sarađujete sa inostranstvom ili stranom firmom i svi koji rade sa internetom.

Mnogi Blizanci su jako svesni svojih sposobnosti, šta mogu a šta ne mogu uraditi. Sredinom meseca je dosta povoljan period, čak možete dobiti i neku novu ponudu za posao. Mnogi uspesi će isključivo zavisiti od vaše sposobnosti pa se potrudite i dajte maksimum od sebe.

Kako je vaša planeta Merkur retrogradna, može se desiti da se premišljate kada su odluke u pitanju što sada nije dobro, treba brže donositi odluke. Kako je do sredine meseca Mars u vašem polju partnera, onda postoje i neke neprijatne situacije koje se ne rešavaju same od sebe.

Potrebno je da se obostrano potrudite jer može doći i do teških reči i loše komunikacije gde je potrebno razumevanje i kompromis.

Kada je zdravlje u pitanju, mnogi Blizanci su iscrpljeni i nemaju snage pa bi trebalo da povrate svoju fizičku kondiciju. Moguć je pad imuniteta pa unosite vitamine i minerale.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...