Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: Blizanci sreću sudbinsku ljubav, u Raku gori tajna strast

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Mars je ušao u Vodoliju i čeka Veneru koja ulazi u Blizance 3. aprila 2020. godine.

Oba znaka su vazdušna pa se već početkom meseca oseća ljubav kroz vazduh. Venera će biti sve do 7. avgusta u Blizancima gde se dešava i retrogradno kretanje dok će Mars biti u Vodoliji sve do 12. maja. Ovaj aspekt planeta, ljubavi, požude, strasti gde Mars daje romantičnoj i osetljivoj Veneri lakoću ljubavi i sreće.

Venera u Blizancima hoće i želi da bude prijatelj sa svima ali nije sklona vezivanju, dubokim odnosima i vezivanju.

Pojedine osobe će želeti određenu slobodu dok će mnogi hteti da putuju, kreću se, druže, pa - kako smo u situaciji izolacije - može biti teško sve da se izdrži.

Mnogi će da komuniciraju sa braćom, sestrama, prijateljima ,komšijama preko raznih internet mreža. Svi koji vole da čitaju, pišu knjige, dnevnike, pesme mogu svoje vreme da provedu lepo iako je izolacija. Ako vam je Venera negativno aspektovana onda može doći do nestabilne i nesigurne ljubavi tj. flerta i površnog pogleda na ljubav i brak.

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U LJUBAVI

OVAN

Mnogi Ovnovi mogu u ovom periodu imati maksimalno uživanje sa svojim partnerom. Dolazi do buđenja strasti i obnavljanja kao nekad od ranije. Izlivi emocija i obasipanje ljubavlju partneru će izuzetno prijati. Slobodni Ovnovi mogu krenuti u potragu za svojom srodnom dušom što je sigurno da će je sresti i upoznati .

BIK

Kod vas je pojačan libido i strast pa možete imati dosta seksualne aktivnosti bez obzira na to da li ste u braku, vezi ili ste slobodni. Mnogi Bikovi u potrazi za srodnom dušom gledaće i njihovu materijalnu stabilnost. Bikovi koji su u braku ili vezi osećaju i nove strasti pa vam predstoji uživanje sa partnerom. Ako vam je Venera negativno aspektovana, onda će vaše neke grehe ispraviti moć vašeg ubeđivanja.

Povezane vesti

BLIZANCI

Kod vas će Venera boraviti više meseci pa će vaš šarm i harizma izbiti u prvi plan. Vi ste sada zvezda na nebu i ako ste u braku ili vezi može sredinom meseca doći do nerazumevanja. Pojedini Blizanci mogu ući u brak dok pojedine bude iskre strasti i velike ljubavi tj. zaljubljivanja. Mnogi slobodni Blizanci mogu sresti i upoznati svoju sudbinsku ljubav.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...