Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP - POMRAČENJE MESECA 5. JULA 2020: dolazi karmički pečat i donosi OVO u naš životi

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. godine donosi značajne promene čije ćemo odjeke pratiti sledećih šest meseci, najavljuje horoskop!

U ranim jutarnjim satima 5. jula očekuje nas poslednje u nizu pomračenja na relaciji Rak/Jarac.

S ovom eklipsom završavamo, okončavamo neke teme i okolnosti koji su mogli započeti u leto 2018. ili pak početkom 2019. godine.

Ona nas poziva da nešto dovršimo, rešimo kako bi se naš život mogao dalje odvijati na najbolji mogući način za nas.

Reč je o pomračenju Meseca koja će se dogoditi na 13′ Jarca. Reč je o preuzimanju odgovornosti, rešavanju sukoba, problema i svađa (posao, porodica, odnosi), koji su nam otežavali život.

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a sa ovim pomračenjem pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo sebi zadali.

Dobro je i videti koje emocionalne obrasce možemo promeniti da bismo bili uspešniji u ostvarenju onoga što smo naumili.

Nije loše preispitati postoji li zdrava ravnoteža između privatnog i profesionalnog života.

Vladar pomračenja je Saturn, a on se nalazi na poslednjem stepenu Jarca, što definitivno sugeriše kraj, završetak.

Sublimiramo stečena iskustva, u prilici smo da shvatimo čemu su nas naučila, okončamo sa onim što nam ne čini dobro i krenuti prema napred.

Ima ovo pomračenje i karmičkipečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bežanja.

Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživeli. Ovaj put se "guli poslednji sloj kore luka" i pokazuje se na čemu smo.

Ovo je vreme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je menjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život presložiti.

I retrogradni Merkur u Raku sugeriše da se vraćamo na neka stara mesta i na nerešene priče. Dobijamo nove uvide i rešenja, ali imajte strpljenja.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...