Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. SEPTEMBRA 2020: Strelac otvara ljubavna vrata, Vodolija pred velikim izazovom

Izvor: Shutterstock

OVAN

Mnogi će se provoditi bez predaha. Oni u vezama biće odlično, a usamljeni će nastaviti sa upoznavanjem. Ipak, previše analize oduzima spontanost mogućoj vezi. Pazite da ne upadnete u tu zamku.

BIK

Osećaj da će sve biti dobro navodiće vas na veću otvorenost u ličnim odnosima, a onda će doći i do poboljšanja. Bićete potpuno usredsređeni na partnera i njegove želje. Neće vam smetati što je tako jer ćete se osećati dobro.

BLIZANCI

Moguće je da započnete novo druženje ili simpatije sa kolegom sa posla. Oni koji su u stabilnim vezama poboljšaće svoj odnos preko pojačane erotske energije. Bićete više otvoreni i iskreni.

RAK

Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, ovaj period doneće vam nova poboljšanja. Vraćate romantiku u svoju vezu. Neki to čine putem roamntične večere. Usamljeni nastavljaju da se udvaraju i flertuju.

LAV

Prepustićete drugoj strani da odlučuje o tome kako dalje. Nadate se da će to poboljšati vaš odnos. Delimično hoće. Ipak, nemojte se upoređivati sa drugima jer se nećete dobro osećati. Budite mirni i strpljivi, a uživajte u onome što imate.

DEVICA

Oni u stabilnim vezama poraditće na svom erotskom životu i na taj način žele da se opet zbliže sa partnerom. Samo nemojte žuriti sa udvaranjima. Neka stvari teku postepeno, jer će tako biti čvršće i stabilnije.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...