Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP ZA VLADAVINU VAGE: ova 3 znaka čekaju teška iskušenja, ali i samo prolazne krize

Vladavina Vage traje od 22. septembra do 23. oktobra.

Izvor: Shutterstock

U astrologiji, pored znaka Zodijaka, veliku ulogu ima element kojem vaš znak pripada. Postoje četiri elementa u astrologiji - Zemlja, Vatra, Vazduh i Voda - svaki od njih je na jedinstven način povezan sa prirodom. Takođe, element donosi određene karakteristike ličnosti koja ima znak u tom elementu.

Iz meseca u mesec dolazi do smene vladavine znakova, odnosno Sunce ulazi u drugi znak krajem svakog meseca. Svaki znak donosi i energiju jednog elementa. Na primer, u prethodnom periodu, vladarka je bila Devica, zemljani znak koji izaziva uzemljenje, analizu, racionalnost i pragmatičnost. Sunce je sada u znaku Vage koja je vazdušni znak, a nasuprot njoj su vodeni znakovi.

Vazduh i voda u prirodi su kompatibilni, ali u astrologiji se vešto mimoilaze.

Zato će u periodu Vage (do 23. oktobra) najrizičniji period imati osobe koje su rođene u vodenim znakovima:

Rak - plivanje u moru osećanja

Sunce ulazi u vašu četvrtu kuću doma, porodice i emocija, pa vas očekuju nagle turbulencije kod kuće i u odnosima sa najbližim ljudima. Moguće je da ćete izgubiti osećaj emotivne sigurnosti. Sunce predstavlja emocije, a Rak je po prirodi najemotivniji znak Zodijaka. Zato će ova kombinacija pojačanih emocija izazvati pravu buru.

Otvara se kosmička kapija emocija - teško ćete isplivati iz njih, ali ćete posle ovog talasa pojačanih osećanja biti jači i hrabriji. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu u odnosu sa najbližima, jer će vam porodica u ovom periodu biti najbolja podrška.

HOROSKOP - KAKO RETROGRADNI MARS UTIČE NA INTIMNE ODNOSE: natalna karta pokazuje da li muškarac može bti veran

Škorpija - vreme je za samoću

Tokom perioda Vage Sunce osvetljava vašu dvanaestu kuću tajni, isceljenja, karme i bliskosti. Potrebno je da dobro napunite baterije pre nego što Sunce pređe u vaš znak Zodijaka (22. oktobra).

Sada vam je potrebno da se osamite i prepustite svojim mislima. Prija vam da se izolujete od okruženja i raznih situacija, umorni ste, prezasićeni i potrebna vam je obnova energije.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...