Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 1. SEPTEMBRA 2019: Blizancima duva ljubavni vetar u leđa, Škorpije se predaju iskrenoj ljubavi

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Bik mora da bude tolerantniji, Vage dobijaju lepu priliku na poslu!

Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2019. godine!

Ovan

LJUBAV:

Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obratno. To će vas nervirati i rastužiti. Treba da shvatite kako nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava.

KARIJERA:

Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite iskreni.

Bik

LJUBAV:

Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA:

Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da bi drugi mogli da vas prate. To je posledica toga šta vi unapred vidite gde treba intervenisati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba objasniti i saradnicima.

ZDRAVLJE & SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

Blizanci

LJUBAV:

Čeka vas dobar vetar u leđa kada se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnost. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA:

Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE & SAVET: Povežite se bolje sa ljudima.

Rak

LJUBAV:

Povremeno ćete osetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajnošću uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA:

Kada se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja sa puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE & SAVET: Možete se dobro zabaviti.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...