Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Bik dobija dobru finansijsku ponudu, Blizanci sijaju cele nedelje! (od 18. do 24. maja 2020)

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina

Horoskop savetuje: Ovnovi, budite obazrivi sa novcem, previše ga olako trošite! Rakovi, ne donosite nikakve konkretne odluke, osluškujte sebe.

Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Povremena melanholična raspoloženja ne treba „lečiti“ pojačanim unosom kalorija i statičnošću već potpuno obrnuto – kroz jaku fizičku i mentalnu aktivnost i kroz hranu koja pokreće – proteine iz mesa, ribe i jaja, povrće, semenke.

Ljubav

Niko tu nikom neće verovati tokom ove sedmice. Vi ste partneru čudni, imate svoje standardne momente u kojima ste aktivni, otvoreni, vedri….ali imate i one druge koji su voljenoj osobi sumnjivi – kada se povlačite, ćutljivi ste ili pak preterano nežni i osetljivi. Da, da – možete postati sumnjivi čak i ako ste previše pažljivi prema voljenom biću, pogotovo ako to nije vaše uobičajeno ponašanje. Da se ne lažemo – nekima od vas je i ponašanje voljene osobe strano i podozrivo je posmatrate….A slobodni – malo prošlost, malo zauzete osobe, malo tajne veze, malo platonske ljubavi – opšti bućkuriš.

Posao

Nešto ste „splasnuli“ kada je poslovni elan u pitanju. Da li je došlo do „zamora materijala“ ili jednostavno ne znate kako da se postavite u nekim situacijama – to je već individualno. Neki od vas sredinom nedelje mogu dobiti zanimljivu ponudu, ali je evidentno da nećete umeti da adekvatno odgovorite na nju. Možda ni ne bi trebalo žuriti, jer koliko god ova sedmica davala povoljnosti, isto toliko bi valjano trebalo proći kroz sve detalje dogovora i videti ima li tu skrivenih stvari i nedostataka koji vam ne odgovaraju.

Novac

Budite obazrivi sa novcem, previše ga olako trošite.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje, dobar san i više fizičke aktivnosti.

BIK

Hrana

Bikovi mogu u ovoj sedmici hranu doživljavati kao utehu i lek jer sve je lakše „svariti“ kada je stomak pun i kada sva čula uživaju. Pokušajte da izbegavate pohovanu i prženu hranu, i ne uzimajte „repete“, pogotovo kada su slatkiši u pitanju.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnom odnosu koji je iole nestabilan – dolazi do pitanja i potpitanja koje postavljate sami sebi. Uloga partnera je trenutno zanemarljiva – kao da ne postoji, pogotovo što vodi neku svoju, udaljenu i ćutljivu politiku. Neki od vas mogu pomalo platonski da se zanose ili čak i uđu u vezicu, flertić – koji vam neće doneti ništa konkretno dobro, već uglavnom samo glavobolju. Ukoliko ste slobodni – moraju trenutno postojati makar dva ljubavna „kandidata“. Eventualno postoji šansa da sa jednim od njih nešto kao konkretizujete u drugom delu nedelje. No, previše slatkih priča, premalo pravih stvari.

Posao

Od totalnog razmimoilaženja sa autoritetima u prethodnom periodu…pa do razumevanja i podrške u ovoj nedelji. Konačno ćete imati osećaj da je posao počeo da se vraća u normalu, iako ćete još uvek jednim okom vrlo pažljivo gledati šta se dešava oko vas, očekujući opet neku promenu u poslednjem trenutku. No, ova je sedmica blagonaklona prema vama što se posla tiče. Uspećete i da odradite neke obaveze koje su vam bile u zastoju ili za koje ste shvatili da ste ih propustili, eventualno napravili grešku.

Novac

Novi dogovori oko finansija sa šefovima. Bićete polovično zadovoljni.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa kožom, najpre zbog neadekvatne ishrane ili hormonskog disbalansa.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...