Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC OD 10. DO 16. AVGUSTA 2020: Stelac šalje ljubavne strelice, za Vodolij

Ovan ima lep predah u ljubavi, Bik mora da povede računa o ishrani.

Izvor: Shutterstock

OVAN

Hrana

Ulazite u nedelju koja sa sobom donosi prenaglašenu potrebu za svim životnim zadovoljstvima, pa i za hranom. Kao da će vam se sve „dizne“ otvoriti – svaki zalogaj će biti posebno ukusan, sladak. Kad smo već kod slatkog – pokušajte da sa istim ne preterate.

Ljubav

Predah nedelja. Nedelja u kojoj sve ono što se vezuje za partnerstvo u kojem ste, „leže“ na svoje mesto lakše, bez pritiska, bez tenzije, bez stresa.

Dogovori idu glatko, atmosfera je dobra – bilo da planirate negde da skitate, bilo da nameravate da se bakćete stambenim prostorom, bilo da nemate nameru ništa od ovoga nego samo da budete zajedno.

Strast i emocija se lako povezuju, lako pokazuju i pružaju.

Slobodni Ovnovi – suprotni pol se izuzetno interesuje za vas, a ni vi niste ni malo ravnodušni. Lako će pokretati zanimljiva poznanstva najpre oni koji su sa prošlošću završili. Ako niste – novo i staro se meša.

Posao

Koliko god da imate snage i entuzijazma sada – ne možete se u potpunosti prebaciti na nešto novo, ako sa starim niste završili. A niste.

Kada kažem „staro“ mislim na stare obaveze, stare modele i načine funkcionisanja, vaše stare poslovne modele i „boljke“.

Prošlost vas sada žestoko vuče i morate prvo svoje vreme i energiju posvetiti njoj, da biste mogli da se upustite u nove poslovne avanture. Ova sedmica donosi povremeno zatezanje i pritisak na vas, ali dobro se držite. Gurate, vrlo uporno napred.

Novac

Nije loše, nije loše.

Zdravlje

I u zdravstvenom segmentu je vidljivo poboljšanje. Manji problemi hroničnim bolesnicima.

BIK

Hrana

Mesec u vašem znaku početkom nedelje – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani.

Kad stanete na vagu krajem ovog perioda, onda ćete kukati… Krećite se više, šetajte – ali ne u onoj varijanti – prošetao sam do poslastičarnice, sad malo da odmorim uz kolač i sladoled…

Ljubav

Generalno gledano – osećate se dobro. Baš baš dobro, skoro savršeno? Pa… nećemo preterivati, ostaćemo samo na ovome – dobro ste. I vaš partner je dobro. Doduše, retko ste mi „dobro“ zajedno, nekako ste više svako za sebe.

Ali, nema tenzije, nema rasprave, nema nervoze. Funkcionišete, uklapate se. Polako se između vas dvoje pokreću teme koje ste preskakali ili o kojima ste ćutali. I to je sada dobro.

Slobodni Bikovi – ima nekih zanimljivih dešavanja u ovoj sedmici. Vi ste češće u pokretu, ali češće se i odlučujete za poneki flertić, muvanje, kuckanje. Sve je to zanimljivo i jako vam prija u ovoj sedmici.

Posao

Kad biste vi znali šta je vašim nadređenima u glavi i šta će sledeće smisliti i „istovariti“ na vas – baš bi vam bilo lakše.

Al` to se neće dogoditi – da znate. Moraćete i dalje da trpite da vam šefovi skaču po živcima, ali realno gledano – niko na vama to neće videti.

Jer, trenutno ste pod izuzetno dobrom energijom, u poslovnim okolnostima i dešavanjima plivate kao riba u vodi i super se snalazite. Moraćete samo da budete jako prilagodljivi kada su planovi u pitanju, jer će se okolnosti menjati na dnevnoj bazi.

Novac

Trošak za kuću ili ukućane početkom nedelje će vam na kratko pobrkati finansijske planove.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Budite fizički aktivni, to će vam jako prijati.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...