Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. SEPTEMBRA 2020: Škorpiji stiže novac, Ribe ulaze u čaroban ciklus

Izvor: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 14. do 21. septembra 2020. godine!

Ovan

Konačno dolazi do toga da ste spremni na kompromise. Nije vam lako, ali možete da se uklopite sa drugima. Vaš vladar, Mars, krenuo je retrogradno, što znači da ćete malo da "spustite" loptu i da se umirite.

Nećete da srljate u rasprave, u neke nove poslovne poduhvate ili veze. Što se posla tiče, lako ćete da sarađujete sa drugima.

Kompromis postižete i kad ne mislite da će to da bude lako. U ljubavi možete malo da se povučete, da ne radite sve prvi, pustite partnera da se trudi. Ako niste u vezi, možete da uspostavite komunikaciju sa nekom osobom koja vam se dopada odavno.

Bik

Nećete toliko da imate potrebu da se družite, nego ćete pre da se potrudite da ugodite sebi, da provedete neko vreme sami ili sa partnerom. Ako ste slobodni, razmislite o usavršavanju, nije vam do veze sada.

Na poslu sve ide kako treba. Lako izlazite na kraj sa obavezama. Jedino što je važno da ništa ne započinjete, nego da završavate započete obaveze. Nemojte da tražite mane svom radu ili da budete zahtevni prema drugima. Morate da smanjite tempo rada, a ne da se preforsirate.

Blizanci

Prepustite se romantici jer je sad prilično aktivno polje ljubavi. Ugodite sebi i partneru. Ako ste slobodni, ne srljajte u vezu, nego razmislite da li je osoba koja vam se dopada odgovarajuća za vas.

Ne morate da se zaustavite na prvoj ponudi dok tražite pravu osobu za sebe. Bolje je da sada imate više opcija. Ne odbijajte pomoć drugih ljudi, već potražite bar savet pre nego što bude kasno.

Neki projekti mogu da kasne, ali imajte strpljenja za druge ljude. Jedino neaktivnost i nerad mogu da budu loši za vas, ali se trudite i da ne preterujete sa poslom.

Rak

Imate želju da se zaljubite i da imate partnera koji će da vas razume, da provodite vreme zajedno u romantičnoj atmosferi i zato ne pristajte ni na šta manje.

Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa voljenom osobom. Prestanite da se opterećujete tuđim problemima, nego pokušajte da vaš odnos sačuvate od uticaja drugih ljudi, jer svi mogu da vam se mešaju. Imaćete podršku od partnera u svemu što radite.

Iako nekad imate utisak da vam ne ide sve od ruke, ove nedelje to nije slučaj. Dajte svoj maksimum i sve što se dugo odlagalo i što niste mogli da rešite sada će da bude završeno. Sve što budete uložili u posao isplatiće vam se.

Astro

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...