Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, NOVAC do 10. oktobra 2020: Blizanci prenapeti, Škorpija uživa u flertu

Izvor: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 5. do 11. oktobra 2020. godine - prognoze za ljubav, novac, zdravlje i posao.

Ovan

Hrana

Polako pripremajte organizam za hladnije i statičnije dane koji su pred nama. U prevodu – u ovoj sedmici vam se preporučuje karfiol, kelj, brokoli... Možda to i nisu vaše najomiljenije namirnice, ali ništa vam neće faliti da imate više zeleniša na trpezi…

Ljubav

Ukoliko vaša očekivanja od partnera nisu realna – verovatno ćete u ovoj nedelji ostati prilično nezadovoljni dešavanjima. Postoji potencijal za sklad i korektno funkcionisanje, iako možda neke situacije koje su vam bitne ne idu brzo niti onim tokom koji ste zamislili.

Vaši modeli funkcionisanja su sada različiti – sa vaše tačke gledišta voljena osoba je komplikovana, a ona pak misli da ste vi često previše naporni i tvrdoglavi. No, sve se to da rešiti.

Slobodni Ovnovi – otvaraju vam se šanse kroz poslovne okolnosti ili kroz svakodnevicu. Neko budi velike strasti u vama.

Posao

Neophodno je da se svim obavezama i svakoj poslovnoj situaciji posvetite u potpunosti. Ako neke stvari idu teško, nemojte gubiti fokus, optimizam i nadu.

Vaše želje i namere trenutno jesu velike, ali je potrebno da prilagodite interese trenutnim dešavanjima i okolnostima u poslovnoj sferi. Moguće su promene u dogovorima i situacijama za koje ste smatrali da su već stopostotno rešene, pa i korak unazad.

Na silu ne može ništa, funkcionišite onako kako vam okolnosti dozvoljavaju, ali ne odustajte.

Novac

Ovo možemo nazvati korektnom nedeljom po pitanju finansija.

Zdravlje

Sada možete ozbiljno razmišljati o promeni svojih navika, posvetiti se više svom zdravlju.

BIK

Hrana

Vaša vladarka je u znaku Device, pa je odličan momenat da se otpočne sa nekim novim režimom ishrane. I vašem zdravlju, ali i vašem izgledu će prijati zdraviji obroci. Po malo od svega.

I lepo za oko, ali i za ostala čula. A najlepše da se dobro osećate.

Ljubav

Partner ume da vas oraspoloži i pokrene, ali isto tako uspešno ume i da vas iznenadi i iznervira. Pa šta da se radi, očigledno sada mora da bude malo i jednog i drugog, umešano.

Bitno je da se vi ipak suštinski osećate dosta stabilno pa će lakše biti izgurati ove oscilacije. Ono što će najbolje funkcionisati jesu sitni znaci pažnje, lepi momenti između vas dvoje koji očas posla unesu dašak svežeg vazduha i topline.

Slobodni Bikovi – dešavanja, flertovanja i simpatija ima ali to bar za sada deluje onako, pa prilično šareno i pomalo konfuzno. Trenutno se ne izdvaja ništa što bi vam donelo stabilniju ljubavnu priču.

Posao

Mirni i dobri, ali i oni šareni i napeti sa puno dešavanja dani smenjuju se u ovoj nedelji kod vas. Da, dosta se toga pokrenulo i krenulo ka rešavanju, na neke situacije koje su vas opterećivale možda je i stavljena tačka, ali opet – čini vam se da ne možete funkcionisati kako vi hoćete već se morate konstantno prilagođavati.

Postoji opterećenost obavezama, mada se mora priznati da postoje i dobri momenti koji vam donose da sklanjate prepreke i „gurate“ dalje. Izbegavajte sukobe i sklanjajte se od nervoznih ljudi.

Novac

Suštinski, vi ste u ovom segmentu dosta mirni. Ipak, stoje nešto pojačani troškovi.

Zdravlje

Malo nervoze, čisto da začini ovu nedelju. I po koji problem sa varenjem.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije