Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 5. DO 11. OKTOBRA 2020: evo koji je dan najopasniji za svađe i nasilnu energiju

Izvor: Shutterstock

PONEDELJAK 5. oktobar

Mesec je u Biku i pravi lep trigon sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom i sekstil sa Neptunom ovaj dan može biti odličan za početak radne nedelje. Optimizam je na visokom nivou, akcija je ispred vas i sposobnost kako da isplanirate, kako da se usmerite.

Odnosi sa ljudima i na poslu mogu biti više nego dobri. Emotivno je dosta dobro svim znacima pa iskoristite ovaj pozitivan početak nedelje za sve što planirate da postignete.

Nove šanse, srećne okolnosti, mogućnosti dobitaka i uspeha na više životnih aspeka.  Možete sigurno da se oslonite na svoju intuiciju koja vas vodi ispravnim putem.

Mnoge osobe kojima je teško padalo da se usklade sada to mogu lako, pa se prilagođavaju lakše situacijama i ljudima.

Sa sigurnošću možete preuzeti veće odgovornosti, dugoročne projekte i sve što pokrenete može vam doneti dobre rezultate i uspeh na duže staze.

UTORAK 6. oktobar

Vladar dana je Mars, a on je u Ovnu i pravi kvadrat sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom.  Pojedini znaci mogu osećati intenzivniju  nervozu i nestrpljivost.

Zatim Mesec prelazi u Blizance što je dobro za komunikaciju, dogovore, planiranje, pokreta i bavljenja sitnicama. Moguća je mala rasejanost jer je Mesec u Blizancima znatiželjan i voli svašta da vidi, sazna i nauči.

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Venerom iz Device pa može doći do nekih sitnih nezadovoljstava na poslu sa partnerom ili uopšte sa ljudima. Usled različitih potreba i želja moguće je da ne možete da se uskladite.

Pokazivanje emocija se svodi više na reči nego na dela. Vi ste sa ovim aspektom najviše usmereni na sebe pa se preporučuje da podelite emocije sa voljenom osobom, porodicom, prijateljima i šire.

SREDA 7. oktobar

Ovim danom vlada merkurovska energija misli i reči.

Mesec iz Blizanaca pravi trigon sa Suncem iz Vage što je odlčičan aspekt da sebe stavite u prvi plan. Vrlo su naglašene sposobnosti komunikacije, pregovora, snalaženja u svemu što je vezano za komunikaciju, partnerstvo, odnose, sposobnosti dolaze do izražaja kao i vaša ličnost.

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Neptunom pa možemo očekivati rasejanost, nepažnju, nesigurnost što može poremetiti emotivni život pa dobro pazite i ne donosite neke nepromišljene odluke kada su emocije u pitanju.

Vrlo nepredvidljiv aspekt u narednim danima je opozicija Merkura iz Škorpije sa Uranom iz Bika pa su moguće prepreke da se nešto započme ili uradi od ranije sada će teško moći da se izvede.

Usled neuspeha mogući su prekidi sa saradnicima, u timskom radu ili u  porodičnom radu ili dogovoru. Pazite se brzopletosti, ishitrenosti koja može nastati usled nervne napetosti jer ćete uraditi nepromišljene stvari. Moguće su svađe, problemi u saobraćaju pa čak i povrede i saobraćajne nezgode.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije