Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, NOVAC do 18. oktobra 2020 Blizanci u začaranom krugu, slobodni Jarac u flertu

Izvor: Shutterstock

Nedeljni horoskop obeležiće ulazak Merkura u retrogradni hod!

OVAN

Hrana

Još je jedna energetski zahtevna sedmica pred vama u kojoj će vam biti potrebno da dopunite svoje baterije kvalitetnim obrocima. Preporučuje vam se više mesa, ali ne i mesnih prerađevina, naročito onih industrijskih. Što se povrća tiče, najviše će vam odgovarati spanać i cvekla.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju partnerstava u ovoj sedmici svakako donosi nove početke Ovnovima u emotivnim vezama.

Kod mnogih od vas ovo će označiti početak malih koraka na bolje, sitnih dešavanja koja deluju kao lepak u vašem odnosu više vas privlače jedno drugom.

Kod drugih parova, ovo će se manifestovati na taj način što ćete na dnevnoj bazi doživljavati jedno po jedno malo razočarenje partnerom I odnosom.

Slobodni Ovnovi – ukoliko imate nameru da zadržite emotivne priče koje sada otpočnu, one se ne mogu vezivati samo za hemiju istrast. Ako je baš to osnova – teškoće I brz kraj.

Horoskop za vaš znak

Posao

Nezadovoljstva se lagano nakupljaju kod vas, shvatate da mnogo toga što ste očekivali ili što ste se čak dogovorili sa saradnicima i nadređenima nije ispoštovano. Imate utisak da vaš rad nije dovoljno cenjen I verovatno ste u pravu po tom pitanju.

Mnogi od vas će početi da lagano traže odstupnicu I da posvećuju svoje vreme aktivnostima koje se vezuju za potencijalni novi poslovni smer. U ovoj nedelji očekujte teškoće u saradnjama, nerazumevanje je naglašeno kao i svi papirološki i organizacioni problemi.

Novac

Neka mala, više kozmetička nego prava poboljšanja na polju finansija.

Zdravlje

Uvedite zdrave navike, više odmarajte.

BIK

Hrana

Želećete da probate nova jela, nove recepte, nove začine. Takođe, ove sedmice ćete radije, naravno ukoliko ste u mogućnosti, prošetati do omiljenog restorana nego se petljati po kuhinji. Ovo je za vas period u kome je naglašena potreba za uživanjem i opuštenim obrocima u krugu onih koje volite.

Ljubav

Neka pitanja i situacije u vašim partnerstvima treba razjasniti i sada možda i jeste pravi trenutak za to, pogotovo ako se ta pitanja postavljaju kao faktor nestabilnosti ili sumnje u vašem odnosu.

Komunikacija sa voljenom osobom će u ovoj nedelji pomalo čudno funkcionisati i možda će oboma trebati više truda da se prilagodite jedno drugom i na pravi način razumete drugu stranu. Ne donosite zaključke naprečac, popričajte sa voljenom osobom o svemu što vas muči a vezano je za vašu priču.

Slobodni Bikovi – iznenadiće vas kontakt od osobe iz vaše davne prošlosti – neko koga ste maltene već zaboravili.

Posao

Atmosfera na poslu nije sjajna, zahtevi koje vam nameće vaše radno okruženje I nadređeni su prilično visoki I opterećujući po vas, ali vi nekako uspevate da se snađete i uspešno plivate dalje. Smetaće vam sporost, neefikasnost I neorganizovanost kod onih sa kojima ste u kontaktu I to vas povremeno može izbacivati iz takta.

Vi ste dobro, ali oni oko vas nisu i smetaju vam da funkcionišete normalno i kvalitetno. Mogu vas iznenađivati informacijama, postupcima i na kratko vam stvarati zbrku u glavi.

Novac

I pored korektne finansijske situacije, opterećenost ovim segmentom postoji.

Zdravlje

Sitne zdravstvene tegobe koje vas više iritiraju nego što vam istinski donose problem.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije