Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro ostalo

Ovan - nedeljni horoskop

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh
Izvor: LepaiSrecna

Ljubav

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Raka nagoveštavaju promene Ovnovima koji su u vezama ili u braku. Kod ovih prvih otvara se period u kojem može doći do promene statusa i odluke o početku zajedničkog života ili ulaska u brak. Kod ovih drugih – neophodno je unaprediti odnos sa bračnim partnerom, napraviti neke konkretne i korenite promene – jer vam je jasno da je teško da ćete na ovaj način na koji sada funkcionišete, moći još dugo. Dobar momenat da se bračni partner i vi više okrenete jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Lepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju.

Posao

Treba korigovati odnos sa nadređenima – izvesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice – usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama je korektan. Ukoliko ste privatnik, zahtevi tržišta postaju sve izraženiji i moraćete da korigujete nešto po pitanju cena ili asortimana proizvoda koje nudite.

Novac

Veće povećanje priliva ukoliko radite u uslužnim delatnostima. Generalno gledano – finansije su prilično stabilne, iako vas čekaju troškovi oko članova porodice ili letovanja.

Zdravlje

Varenje, rad želuca i creva – mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju.

Hrana

Ulazak Venere u vaše polje zdravlja i životnih navika, verovatno će vas u značajnijoj meri pokrenuti ka promenama u ishrani. Osećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude na biljnim vlaknima.

Izvor: Vaš horoskop

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Najčitanije