Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro ostalo

Blizanci - nedeljni horoskop

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh
Izvor: LepaiSrecna

Ljubav

Vi i emotivni ili bračni partner – ili savršeno, ili nikako. U suštini, verovatno je da će u danima koji su pred vama biti i jednih i drugih situacija. No, bitno je da dosadno biti neće. Doduše, imate odlične mogućnosti i da se dobro provedete i otputujete negde zajedno… ali računajte na to da ćete se u „procesu“ makar jednom „zakačiti“. Ali zato i mirenja mogu biti vrlo zanimljiva i intenzivna… Što se tiče slobodnih Blizanaca, niko ne može da vas uhvati u ovim danima. Družite se, izlazite, mesto vas nimalo ne drži. Ima tu vrlo zanimljivih kontakata, pa čak i mogućnosti da se neka pričica pokrene toliko brzo da ćete i sami biti iznenađeni. Sada možete da šarmirate svakog i to nemilice koristite…

Posao

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju posla i finansija. Iako ovo dešavanje govori o promenama koje će nastupiti u narednom periodu, i to pozitivnim, u danima oko pomračenja budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju…a koliko ispunjavaju – to je već neki deseti padež. Generalno gledano – ova sedmica bi trebala da vam donese mir u svakodnevnom funkcionisanju, ali nije najpovoljnija za novitete…

Novac

Upozorenje po pitanju novca definitivno stoji, pogotovo ako imate nameru da ulažete ili da pozajmljujete. Ni jedno ni drugo vam se ni malo ne isplati.

Zdravlje

Potrebne su promene u životnim navikama i to će i vama samima negde biti jasno. Definitivno preterujete u nemaru prema sebi.

Hrana

Ove nedelje možete varirati kada je ishrana u pitanju i ići iz krajnosti u krajnost. Pojedini Blizanci mogu se naglo ugojiti, drugi pak naglo izgubiti kilograme. Variranje apetita je verovatno posledica opterećenosti i pomalo nestabilne psihe.

Izvor: Vaš horoskop

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Najčitanije