Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro ostalo

Devica - nedeljni horoskop

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh
Izvor: LepaiSrecna

Ljubav

Ulazite u period koji itekako može pogodovati odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, pogotovo ako idete na letovanje ili ste pojačali zajedničke društvene aktivnosti. Sa Venerom u svom znaku tražićete načine da pokažete osobi koju volite bliskost, podršku, nežnost, a druga strana će na isti način umeti da odgovori. Posvetite se jedno drugom jer su ovo dani kada možete učvrstiti svoj odnos. Ukoliko ste slobodni, ista ova Venera radi za vas. Da, svakako je da vam donosi jačanje uticaja na suprotni pol i čini vas dodatno šarmantnim i privlačnim, ali istovremeno – aspekti koje pravi pogoduju ulasku u priču koja bi mogla da zaista bude ozbiljna i trajna. Prepustite se – ljubav sada radi za vas!

Posao

One Device koje ove dane ne koriste za godišnji odmor, želeće da istaknu sebe i izbiju u prvi plan, što će im biti neuporedivo lakše nego do sada. Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane. Takođe, imaćete par vrlo dobrih prilika da situacije u poslovnom segmentu pokrenete u pravcu koji vam odgovara. Polje budućnosti aktivirano je mladim Mesecom, pa računajte da vas događaji polako vode ka ozbiljnim promenama u poslu.

Novac

Venera koja vlada vašim finansijama, slaba je u znaku Device, ali s obzirom na aspekte koje pravi – možemo da kažemo da ćete uspevati da budete mirni i stabilni po pitanjima novca.

Zdravlje

Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa. Osećate se neuporedivo bolje i u ovoj sedmici ne biste trebali da imate bilo kakvih većih tegoba. Možda malo problematičan rad creva kod starijih Devica.

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak i polje ličnosti doneće Devicama potrebu za laganim i raznovrsnim obrocima i zdravijim načinom života. Jedino može nešto pojačati potrebu za slatkišima, ali povremeno možete sebi da date na volju i da se opstite, zar ne?

Izvor: Vaš horoskop

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Najčitanije