Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro ostalo

Škorpija - nedeljni horoskop

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh
Izvor: LepaiSrecna

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, osećanja će vam biti jako nemirna i nestabilna. Kada realno sagledate situaciju sa partnerom, nećete moći da kažete da tu postoje neki veći problemi, sem onih dnevnih, standardnih na koje ste odavno oguglali. Ipak, nezadovoljstvo koje vas razdire će vas povremeno kao plima preplavljivati, čineći da se povlačite u sebe, zatvarate u neki svoj mali svet. Jupiter u vašem znaku ove nedelje kreće direktno – jednim delom, težina se skida sa vas. Samo polako… Što se tiče onih koji su slobodni, trigon Venere i Urana donosi vam novo poznanstvo preko društvenih mreža ili kontakata sa prijateljima. Neko će pokazivati jaku želju da vas osvoji.

Posao

I vama se više smučilo da kasnite u svemu što radite i da nikako ne uspevate da se organizujete kako treba. 10-og jula Jupiter u vašem polju ličnosti kreće direktno, pa će se težina i pritisak jednim delom skloniti sa vas. No, dokle god je vaš vladar Mars retrogradan, prosto morate računati da stvari neće funkcionisati lagano. Mlad Mesec se dešava u vašem polju inostranstva i saradnji sa stranim firmama, pa očekujte period jačanja kontakata i proširivanja poslovanja u ovom sektoru.

Novac

Jupiter vlada vašim novcem i njegovo direktno kretanje poboljšaće situaciju u ovom segmentu. No, ne očekujte ništa preko noći…

Zdravlje

Kod mlađih Škorpija sve će se vrteti oko nervoze, stresa, manjka koncentracije i problema sa spavanjem. Stariji mogu imati problem sa reakcijama na promene vremena.

Hrana

Planeta Venera radi za vas kada je ishrana u pitanju i aktiviraće u vama potrebu za lakšom hranom i zdravijim načinom života. Neće vam lako pasti da sebi uskratite neka zadovoljstva, ali ćete se truditi. Smanjite meso i mesne prerađevine, mleko i mlečne proizvode, peciva i testo.

Izvor: Vaš horoskop

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Najčitanije