Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro ostalo

Jarac - nedeljni horoskop

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh
Izvor: LepaiSrecna

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju partnerstava uvodi zauzete Jarčeve u novu fazu sa voljenom osobom. Mnogo toga će zavisiti od vas i od načina na koji se postavite, u kojoj meri budete umeli da pokažete prisnost, bliskost, nežnost. Sada možete napraviti korenite promene, ali samo ako shvatite da se one neće dogoditi same od sebe, da je vaše angažovanje neophodno. Najbolje bi bilo da sa voljenom osobom odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu ljubavnu priču. Ukoliko ste slobodni, ulazak Venere u znak Device i njen trigon sa Uranom iz vašeg polja ljubavi, doneće vam aktivnosti sa suprotnim polom. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

Posao

Tranzit Venere pogoduje kontaktima sa strancima, ali i poslovima koji se vezuju za državne i javne ustanove. Povećanje obima poslovanja u uslužnim delatnostima. Jarčevi će u ovoj nedelji biti u izuzetno plodonosnom kreativnom periodu i mogu napraviti fina rešenja i dobiti odlične ideje za unapređenje posla. Retrogradni Mars u vašem polju posla donosi potrebu da promenite ili nadogradite neke situacije. Ove nedelje stoje manji problemi sa poslovnim saradnicima – ne insistirajte na svojim stavovima.

Novac

Iako je evidentno da dolazi do nekog smirenja i stabilizacije po pitanju finansija, još uvek ste daleko od toga da budete mirni i stabilni.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, naročito kod mlađih Jarčeva. Koristite svaki trenutak ili za odmor ili za pojačanu fizičku aktivnost, rekreaciju.

Hrana

Greške u načinu ishrane manifestovaće se kroz osećaj težine, nadutosti i probleme sa varenjem. Pokušajte da jedete laganu hranu. U širokom luku zaobilazite slatkiše, meso i mesne prerađevine svedite na neku umerenu meru a svoju ishranu bazirajte na svežem povrću i mlečnim proizvodima.

Izvor: Vaš horoskop

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Najčitanije