Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepota

NAJBOLJA KRATKA FRIZURA ZA JESEN 2017: idealno šišanje za tanku i retku kosu (FOTO)

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Ako imate tanku i retku kosu, ova holivudska frizura je pravi izbor za vas.

Izvor: Foto: Profimedia

Glavna prednost ove kratke frizure je to što je uz malo veštine možete očešljati na više načina!

Ako pogledate galeriju slika prelepe glumice Nine Dobrev, videćete kako se njen kratki paž menja od prilike do prilike - sa šiškama začešljanim pozadi, sa izduženim loknama razbarušene dnevne varijante, pa čak i sa elegantno prikupljenom kosom na potiljku, za elegantne večernje kombinacije!

PROČITAJTE JOŠ: Kako ofarbati kosu u trendu: novi trend šatiranja za plavuše (FOTO)

Ako se pitate o čemu se ovde tačno radi, vredi napomenuti kako se ne radi o nikakvom revolucionarnom stilu u kosi koji će vas podstaći na drastičnu promenu frizure, već o još jednoj interpretaciji sada već zbilja sveprisutnog boba.

Kroz ovu godinu pratili smo brojne njegove varijacije na temu, da bi se približili jeseni i novom trendu – ‘sleek’ bobu. Njega je vrlo brzo zasenio nob, a zanimljivo je da je ime dobio po poznatoj holivudskoj glumici Nini Dobrev.

Nina je kroz svoju karijeru često menjala frizure, dužine i boje kose, da bi s godinama, poput mnogih svojih koleginica, počela postepeno skraćivati dužinu. Nakon jako duge kose i nošenja ekstenzija u mnogim formalnim prilikama, došao je red i na lob, a mnoge zvezde koje su nosile lob, uskoro su se, umesto da puste kosu, odlučile za bob.

Ove dve frizure nesumnjivo su toliko popularne zbog svoje jednostavnosti i laganog održavanja, a to je za svaku zvezdu koja svakodnevno mora biti doterana definitivno veliki plus. Tako je i Nina Dobrev isprobala čari boba i pridružila se svojim poznatim koleginicama u klubu obožavateljki jesenjeg ‘sleek’ boba. A onda su njeni frizerski stilisti otišli korak dalje i nastao je nob.

POGLEDAJTE SVE VARIJACIJE OVE KRATKE FRIZURE NA SLEDEĆOJ STRANICI I U GALERIJI SLIKA!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...