Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepota

ŠIŠANJE DUGE KOSE - IDEJE I ISKUSTVA: da li ste se pokajali posle šišanja?

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Kako da se odlučite da odsečete dugu kosu? Ili da promenite boju? Evo saveta pred šišanje ili farbanje...

Izvor: Foto: Shutterstock

Ako imate dugu kosu, a treba vam inspiracija, a možda i malo hrabrosti koju nikako da skupite, evo saveta!

Za početak, dobro pogledajte sebe u ogledalu i potrudite se da zamislite sebe sa drugačijom frizurom. Igrajte se sa kosom, pokušajte da je prikačite šnalama da izgleda onako kako želite, napravite lažni paž ili zavucite kosu u rol-kragnu - uradite sve što možete da steknete kakvu-takvu sliku o tome kako ćete izgledati.

Pogledajte malo i svoje stare slike ukoliko ste ranije nosili drugačiju frizuru. Podsetite se šta ste naročito voleli kod takve dužine kose, a šta vam je predstavljalo problem.

Konačno, ispobajte i neku od savremenih aplikacija. Pomoću njih možete da aploudujete svoju fotografiju - važno je da bude neka na kojoj gledate ravno u kameru - i isprobate različite forme frizura pa čak i boje kose.

A ako vam i dalje treba malo hrabrosti, evo šta preporučuje portal Elle.

Imamo novosti za vas, svaka promena u vezi sa izgledom je dobra stvar, a ukoliko vam se ne svidi, opet možete da menjate.

Najmučnije je napraviti prvi korak, naročito ukoliko nemate ideju, a svesni ste da bi vam transformacija izgleda i to baš  promene frizure  dobro došla.

Raspitajte se o adresi frizerskog salona koji slovi za odličan, ne štedite na sebi kada je ovakva odluka u pitanju i u medjuvremenu pronađite inspiraciju u video klipu koji sledi - pregledan je više od milion puta!

Možda baš ovde pronađete stil koji će vam se dopasti, ovim devojkama svakako jeste.

Kako da se odlučite da odsečete dugu kosu? Ili da promenite boju? Evo saveta pred šišanje ili farbanje...
Izvor: LepaiSrecna

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...