Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepota

USPORITE STARENJE KOŽE I CELOG ORGANIZMA: napitak sa kolagenom vraća jedrinu i sjaj

Izvor: Promo

Kolagen je izuzetno važan protein koji čini čak trećinu ukupnih proteina u našem telu.

Više od 90% kolagena koji je pronađen u telu sastoji se od tipova I, II i III a tip kolagena određuje njegovu strukturu i funkciju. Ovaj protein obezbeđuje našoj koži da bude zategnuta, jedra i bez bora. Takođe, izuzetno je važan za normalno funkcionisanje kostiju, zglobova i tetiva.

Proizvodnja kolagena u telu se tokom godina smanjuje što prouzrokuje pojavu bora i dehidriranu kožu bez sjaja.

Ovaj proces je jedan od procesa starenja, a da biste sačuvali kvalitet kože, kose i noktiju, uvedite novi ritual lepote.

Svake večeri razmutite jednu kesicu Nice Collagen napitka u vodi i obezbedite svom telu najkvalitetnije sastojke. Pri tom, možete i da uživate u izuzetno prijatnom ukusu nara i maline.

Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom .

To je važno jer je tip I najzastupljeniji u našem organizmu. Gubljenje ima za posledicu smanjenje debljine, gustine, otpornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen, što posledično dovodi do artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova, starenja kože, stvaranju bora, lomljenju kose i noktiju.

I različita hrana sadrži i različite tipove kolagena, a kolagen koji se nalazi u ribama je većinom tip I i jedan je od najvažnijih, jer utiče na zglobove, kožu, vitalne organe, krvne sudove, varenje i na kosti.

Riblji kolagen u kombinaciji sa vitaminima i mineralima ima najbolju moć ugradnje jer regeneriše kožu, kosu i nokte - uz dodatak vitamina C i E, bakra i cinka, apsorbuje se 1,5 put efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla.

Izvor: Promo

Tekst: PROMO

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...