Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavne priče

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRVI PUT OTKRILA TAJNU LJUBAVI SA POZNATIM SRPSKIM DOKTOROM: da li je razlika u godinama prepreka za novi brak (FOTO)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Snežana Đurišić prvi put otvoreno priča o vezi sa mlađim muškarcem - pevačica otkrila da li planira brak!

Izvor: Foto: Dragana Udovičić

Od kada je srce Snežane Đurišić osvojio beogradski ginekolog VanjaMilošević, pevačica se ne odvaja od njega bilo da su u zemlji ili van nje. Gradske priče o tome da je u vezi sa mlađim muškarcem previše je ne tangiraju i, kako dodaje, nije Vanju našla u obdaništu pa da je razlika u godinama toliko velika. 

PROČITAJTE JOŠ: SNEŽANA ĐURIŠIĆ (58) OTKRIVA SVOJ BOTOKS TRETMAN: Čelo bez bora dugujem doktoru

- Ja nisam lovac. Ja sam uvek bila dama i žena koju su osvajali, ali eto, ako baš govorimo tako, onda sam ja ta koja je ulovljena. Vanja je jedan gospodin intelektualac, koji zna kako i šta treba da radi. Ja sam generacija žena koja ne juri muškarce, nego koju osvajaju. Svim svojim koleginicama i ženama ovog sveta želim jednog Vanju - rekla je za Snežana, koja se ne obazire ni na opaske da je spojila dva u jednom, te da je dobila i ginekologa i muškarca.

- O tome ne bih želela da pričam. Samo ću još ovo reći: srećna sam sa Vanjom. To mogu da kažem i to je bitno - poručila je Snežana.

Na pitanje da li bi se ponovo udala, Snežana je odgovorila: 

- O braku nema potrebe da razmišljamo. Mi smo dvoje ostvarenih, slobodnih ljudi. Taj potpis nam nije potreban. Ako poželimo, razmislićemo da li ćemo to uraditi. Ali u našem slučaju to nije presudno. 

Kliknite OVDE da pogledate zajedničku sliku Snežane i njenog izabranika!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...