Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati

Branka Pujić: Ljubav na prvi i drugi pogled

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

On je znao da će ona biti njegova žena čim ju je ugledao. Od prvog poljupca za Novu 1990. godinu ona je shvatila da će život provesti zajedno. Za Lisu Branka Pujić otkriva zašto je Dragan Jovanovic idealan muž.

Izvor: Foto: Luka Šarac / Adria Media Serbia

Glumci Branka Pujic (49) i njen suprug Dragan Jovanović (47) u braku su više od dvadeset godina i iako se u javnosti ne pojavljuju prečesto zajedno, ne govore previše o svojoj vezi, važe za jedan od najlepših i najstabilnijih parova na našoj glumačkoj sceni. Dvadesetogodišnja ćerka Anđela, koja je, kako sama kaže likom i karakterom isti otac, pošla je roditeljskim stopama i igrala u serijama Moj rođak sa sela, TNT, filmu Zduhac...

Branku i Dragana gledaoci OBN i BN televizije mogu trenutno videti u intrigantnoj hrvatskoj seriji Ruža vjetrova, u kojoj ova glumica igra jednu od glavnih uloga.

- Počeli smo da se družimo još na Akademiji, a Dragan kaže da je čim me je ugledao sebi zacrtao da ću mu biti žena - priseća se Branka kako su se ona i njen suprug upoznali. - Oduvek je postojala neka energija koja nas je spajala, bili smo veoma bliski prijatelji, a ja sam uživala u njegovom društvu. I tako... malo-pomalo, i prvi put smo se poljubili na dočeku 1990. godine. Dragan je veoma šarmantan, romantičan, istrajan i harizmatičan. Ima osobine viteza, ume da bude i opasan i nežan, i time me je osvojio zauvek.

- Iako sam mislila da se nikada neću udavati, pogotovo što od momenta kad smo započeli vezu to je bilo - to, i verujem da bismo ostali zajedno bez obzira na „papir “, ipak smo odlučili, malo i pod uticajem roditelja, da se venčamo. Nismo ni svadbu želeli, ali smo okupili rodbinu i prijatelje u restoranu sa pogledom na Dunav i Kalemegdan. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski. Ja u venčanici, Dragan u odelu, dvorac blista na mesečini, on me nosi u naručju... Taj dan pamtim kao jedan od najlepših u životu! - uz osmeh kaže Branka.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...