Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

Diva Italijana 007: Monika Beluči (50) biće najstarija i najlepša Bondova devojka

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Prelepa Monika Beluči u 50. godini ulazi još jednom u istoriju filma! Biće prva Bondova devojka koja je u tim godinama izabrana za prvu pratilju slavnog agenta 007...

Izvor: Foto: Profimedia

Svi koji su iznenađeni odlukom reditelja novog filma o Džemsu Bondu Sema Mendesa da za devojku agenta 007 izabere slavnu italijansku glumicu Moniku Beluči sigurno nisu skoro posetili njenu Fejsbuk stranicu!

Više od milion i po obožavatelja spremni su da i na najmanji mig obožavane Dive Italiane odgovaraju na pitanja tipa "da li volite kafu" ali i da uživaju u njenim fantastičnim fotografijama.

Izvor: Foto: Profimedia

Savršeno lice i zanosno telo, to je formula kojom Monika osvojila sve muškarce planete pa ne sumnjamo da će i Danijel Krejg stati u red za naklonost italijanske lepotice.

On će, naime, ponovo igrati agenta 007,  ponovo je britanski glumac Danijel Krejg, a film čije snimanje počinje 8. decembra 2014. godine nosiće naslov "Spektra". Očekuje se da će snimanje trajati sedam meseci, a pored studijskih lokacija, u planu su i Rim, Meksiko, Maroko i Austrija.

Izvor: Foto: Profimedia

Ako je suditi po Monikinim prelepim izdanjima sa Fejsbuka, ona je spremna za sve ove delove sveta... Inače, rekord po godinama Bondovih devojaka do sada je držala Onor Blekmen koja je sa 39 godina snimila "Goldfinger" 1964. godine.

Izvor: Foto: Profimedia

Izvor: Lisa

Tagovi

Hot

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...