Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

BEZBEDNOST U PUTU JE NAJVAŽNIJA STVAR: uz ovaj gedžet bićete uvek mirni u toku vožnje

Izvor: Profimedia/Promo

U letnjem periodu, kada su temperature visoke, pa smo samim tim više izmoreni, vožnja automobila i drugih prevoznih sredstava zna da bude veoma nezgodna. Pritom, svesni ste da se vi pažljiv i savestan vozač, ali nikada ne znate ko sedi za volanom drugog automobila. Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju.

Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti. Ova auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba. Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrašen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

Izvor: Profimedia/Promo

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava. Možete ja naručiti OVDE po neverovatnoj ceni od samo 1.999 RSD!

*Još fantastičnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći OVDE

Tekst: PROMO

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...