Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodica ostalo

Vrata vaše SUDBINE: od 3 slike izaberite ulaz u svoju budućnost u 2017. godini (TEST)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Da li ste spremni da saznate svoju budućnost? Izaberite najprivlačnija vrata i otkrijte kakva sudbina vas očekuje u 2017. godini!

Izvor: Foto: Profimedia

Izaberite vrata koja vam najviše privlače pažnju.

Otkrićete u kojem području života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci - da li je to možda u ljubavi, poslu ili u zdravlju?

PROČITAJTE JOŠ: Testirajmo mozak: godišnji test za utvrđivanje ranih znakova demencije od samo tri pitanja

Izvor: Foto: Profimedia

1. vrata - FINANSIJE

U 2017. godini ukazaće vam se prilika za dugotrajnu finansijsku sigurnost. U maju možete očekivati neku veću promenu u karijeri koja će vam obezbediti još više novca - možda će se raditi o novom poslu, unapređenju ili većoj plati.

Takođe, pronaći ćete nove načine ulaganja novca u svoju budućnost.

Onima koji imaju finansijskih problema ili dugovanje - sledeća godina biće mnogo bolja, dugovi će se smanjiti ili nestati.

Izvor: Foto: Profimedia

2. vrata - LJUBAVNA VEZA ili odnosi s porodicom i prijateljima

Sledeća godina biće za vas svojevrsno pročišćenje. Dramatično ćete poboljšati ljubavne odnose ili one vezane za porodicu i prijatelje. Ali, najpre ćete izlečiti sebe, odnosno posvetićete se ličnom rastu.

Suočićete se sa svojim strahovima, teskobom i nezdravim obrascima ponašanja. Uspećete to da rešite i pomirićete se s nekim stvarima. Čekaju vas mirniji i skladniji odnosi nego ikad pre.

PROČITAJTE JOŠ: Tibetanski test ličnosti: tri pitanja koja će vam ispuniti želju

Author: Heinz-Dieter Falkenstein Copyright: Copyright by Heinz-Dieter Falkenstein, FALKENSTEINFOTO. Verwendung nur gegen Honorar und Absprache! Description: old purple door, Marburg Castle, Landgrafenschloss, Marburg, Hesse, Germany, Europe, alte violette Tür, Marburger Schloss, Landgrafenschloss, Marburg, Hessen, Deutschland, Europa Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2014:10:31 11:59:35
Izvor: Foto: Profimedia

3. vrata - ZDRAVLJE

Bićete u najboljoj formi života. Osećaćete se fantastično, imaćete puno energije i misli će vam biti bistrije. U 2017. godini čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više voziti bicikl, plivati, šetati po prirodi, biti intimniji s partnerom...

Osluškivaćete svoje telo i pratiti šta mu treba, a šta smeta. Moglo bi se reći da ćete tretirati svoje telo kao hram - s poštovanjem. Postaćete svesniji toga da kada se čovek ne oseća dobro. Zbog svega toga čeka vas puno zdravija i dugovečnija budućnost.

Izvor: Awakening People / B92

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...